Knife fork icon red

Warunee

8,0 (46 reviews)
83%

Wat 46 mensen zeggen over Warunee

8.0
(46 reviews)
Eten
8.5
Service
8.2
Sfeer
7.2
83%
Schrijf een review

4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Qua smaakbeleving was het niet slecht maar de wok groenten welke werden geserveerd waren ronduit rauw en zeer grof gesneden. Wij waren van mening dat de kok er geen zin in had.
Daarnaast was de bediening zeer mager. Als ze bij je tafel waren waren ze vriendelijk om om ze bij je tafel te krijgen was een hele uitdaging. Al met al vind ik dit restaurant geen aanbeveling

Marius Schoon op 01 maart 2020
Geverifiëerd

"Lekker eten in een gedateerd restaurantje"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Bij binnenkomst denk je...OK? wat is dit? Eenmaal aan tafel valt het mee. De service en kwaliteit van het eten zijn goed en de porties ruim voldoende. De keuze van het keuzemenu is ruim voldoende. Waar het restaurant wel steken laat vallen is op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Er hangen spinnenwebben aan h...

Lees hele review

Bij binnenkomst denk je...OK? wat is dit? Eenmaal aan tafel valt het mee. De service en kwaliteit van het eten zijn goed en de porties ruim voldoende. De keuze van het keuzemenu is ruim voldoende. Waar het restaurant wel steken laat vallen is op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Er hangen spinnenwebben aan het plafond en bij het toilet hangen losse stekkerdozen en stroomkabel. Dit kan beter.

Cherida op 18 februari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Eten lekker en meer dan genoeg. Ook mee naar huis gekregen.
Service: Ruim Ok. Snel, passend bij locatie.
Sfeer: Bar/buurtrestaurant-achtig, eenvoudig. Veel spullen, wat muziek aan en een TV zonder geluid. Gemoedelijk. Daar moet je van houden. Voor ons prima.

Mark op 17 februari 2020
Geverifiëerd

"Smakelijk Thais eten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hadden het 3 gangen menu. Het eten was smakelijk en ruim voldoende. De bediening is vriendelijk.

José op 06 februari 2020
Geverifiëerd

3.7 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 2

het stonk. Dat was de grootste afknapper. Maar het is er ook gewoon een zooitje. Houten dingen die aan de muur hingen met het plastic er nog omheen, kerstverlichting, veel planten, maar ook beeldjes. De overzichtelijkheid was kwijt. Het kan allemaal een stuk opgeruimder maar het zou ook helpen om een thema te kiezen voor het interieur. Mysterieuzer? Boeddha-achtig?

Sebbi_Eyk op 05 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Laan van Meerdervoort 37A 2517AD Den Haag

Over Warunee

Warunee is een Thais Eetcafé in Den Haag dat authentieke gerechten serveert uit alle streken van Thailand. Je kunt hier genieten van heerlijk en divers eten in een huiselijke sfeer.

Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en originele Thaise kruiden, wat een erg verfijnde smaak geeft. De belangrijkste smaken van de Thaise keuken zijn pittig, zuur, zoet en zout. Deze smaken zul je dan ook snel terugvinden in de gerechten van Warunee.

Bij Warunee zul je gegarandeerd genieten van het lekkere eten dat er geserveerd wordt en de passie voor de Thaise keuken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden