Knife fork icon red

Hof van Lelystad

8,6 (22 reviews)

Wat 22 mensen zeggen over Hof van Lelystad

8.6
(22 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was goed, heerlijk op het terras gegeten.

Henkie44 op 24 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten, gastvrije en opgewekte bediening"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Kaart met voldoende keuze in vis, vlees, vegetarisch tegen vriendelijke prijzen. Na aftrek van onze twee kadovouchers betaalden we EUR 131,-- voor vier personen. We kregen een mooie tafel bij de open haard, erg sfeervol, met uitzicht over de golfbaan. Bediening was correct en opgewekt. Tafels waren mooi gedekt en de...

Lees hele review

Kaart met voldoende keuze in vis, vlees, vegetarisch tegen vriendelijke prijzen. Na aftrek van onze twee kadovouchers betaalden we EUR 131,-- voor vier personen. We kregen een mooie tafel bij de open haard, erg sfeervol, met uitzicht over de golfbaan. Bediening was correct en opgewekt. Tafels waren mooi gedekt en de aankleding was sfeervol. Vanuit de open keuken werden mooi uitziende gerechten geserveerd, die ook uitstekend bereid waren. Het was gezellig vol, maar zeker niet druk. Wij aten tournedos, mixed grill, entrecote en vegetarisch, met diverse voor- en nagerechten. Porties waren prima; men gaf aan dat we gratis om meer frites erbij konden vragen, maar dat men liever niets verspilde, wat we een goed idee vonden. Nagerechten waren gelukkig niet al te zoet, zodat ze er nog bij pasten. Afsluiting met koffie en thee maakte het compleet. De locatie is wel apart, het restaurant maakt deel uit van de ontvangst van een bungalowpark en heeft daarom ook een zwembad en nog een verkoopruimte voor woningen. De doorloop vanaf de ingang naar onze tafel achter de bar langs vonden we wat vreemd gekozen. Maar, al met al, echt een leuke avond gehad, verzadigd en vrolijk vertrokken we weer.

Roel Schipper op 05 mei 2019
Geverifiëerd

"top restaurant met een geweldige service"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Door een probleem bij het restaurant kon onze reservering van de primera-bon niet doorgaan maar toen ik vertelde dat wij 25 jaar getrouwd waren werd er gezegd ''wij gaan het oplossen en jullie zijn van harte welkom''. Nou het was geweldig , we zijn heel erg verwend met een geweldige luxe proeverij en een prachtig ge...

Lees hele review

Door een probleem bij het restaurant kon onze reservering van de primera-bon niet doorgaan maar toen ik vertelde dat wij 25 jaar getrouwd waren werd er gezegd ''wij gaan het oplossen en jullie zijn van harte welkom''. Nou het was geweldig , we zijn heel erg verwend met een geweldige luxe proeverij en een prachtig gemaakt dessert. De bediening was top, het eten was top en de service was geweldig. Wij gaan zeker nog een keer terug komen. Dank jullie wel .

bianca fokkema op 24 april 2018

"Lekkkeeerrr"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

11-4-18 Heerlijk gegeten nog voor mijn verjaardag met de primeravoucher leuke actie. Vriendelijk personeel komen zeker nogeens terug met of zonder actie.

Marian Smith op 12 april 2018

"Heerlijk restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben hier samen heerlijk gegeten. Een restaurant dat als klein “pareltje” verstopt is in Lelystad. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Vlotte en gezellige bediening, maar bovenal goed en verzorgt eten. Wij komen hier zeker vaker, maar pssst..... niet doorvertellen:)

Alex op 17 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lelystad e.o.

Kraaienhof 2 8219 CG Lelystad

Over Hof van Lelystad

Wil je gezellig uit eten in een restaurant Lelystad? dan is Restaurant ’t Hof van Lelystad echt iets voor jou! hier word je met open armen ontvangen in het restaurant. Waar een gastvrij & gezellig team voor je klaarstaat om u een leuke avond te bezorgen met lekker eten, vriendelijke en attente bediening en aan het eind een betaalbare rekening.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lelystad e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden