Knife fork icon red

Amici

8,4 (28 reviews)

Wat 28 mensen zeggen over Amici

8.4
(28 reviews)
Eten
9.0
Service
8.1
Sfeer
8.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op woensdag avond geweest, het was niet vol dus er was echt tijd voor de gast. Leuk gesprek over Italië en de zelfgemaakte Limoncello die wij kregen aangeboden. Heerlijk authentieke gerechten en een super service. De Zabaglione die aan tafel wordt bereid was een feestje! Dit restaurant is een absolute aanrader!

Helene op Gister
Geverifiëerd

"Niet blij"
5.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 4

Eten niks mis mee maar ondanks dat wij op hun iPad stonden aangemeld met 20,00 korting wilden ze toch proberen het volledige bedrag te incasseren.
Het dessert was ook niet zoals besteld. Klagen leverde in feite niets op.
Was derde maar wel de laatste keer daar.

Alicia op 17 februari 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Top

tineke rendering op 17 februari 2020
Geverifiëerd

"lekker in leuke sfeer"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

De visgerechten waren uitstekend!

Ank Rebel op 06 februari 2020
Geverifiëerd

3.3 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 3

op een rustige dinsdag zijn we gaan eten bij Amici . Directe reden was een restaurantbon die we maar beperkt kunnen gebruiken. De serveerster was wat afgemeten en erg zakelijk, gaf ons niet het idee dat we een welkome gast waren. De bon vermelde een korting op het eerste couvert van 20 euro op het driegangen menu. D...

Lees hele review

op een rustige dinsdag zijn we gaan eten bij Amici . Directe reden was een restaurantbon die we maar beperkt kunnen gebruiken. De serveerster was wat afgemeten en erg zakelijk, gaf ons niet het idee dat we een welkome gast waren. De bon vermelde een korting op het eerste couvert van 20 euro op het driegangen menu. Dat hield in dat we verplicht drie gerechten van de kaart moesten nemen, want een menu bestond niet (die avond iig). Het eten was normaal voor een italiaan, de salade van het niveau dat ik thuis snel maak. Het hoofdgerecht, een funghi risotto, bleek machtig waardoor we in plaats van ijs de voorkeur gaven aan koffie met limoncello. Dat bleek lastig want we waren 'verplicht' een nagerecht te nemen. Na enigh aandringen en overleg met de chef door de serveerster bleek het toch te kunnen, poehhh. Een keer, nooit meer.

r sandbergen op 05 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Van Speijkstraat 43 2518 EV Den Haag

Over Amici

Dit Napolitaans specialiteitenrestaurant Amici is gevestigd aan Van Speijkstraat 43 in Den Haag. Restaurant Amici is een familiebedrijf uit Napels, Lucrino. De eigenaren kennen de Napolitaanse keuken als geen ander. Naast de heerlijke Italiaanse gerechten, serveren zij ook de lekkerste wijnen op de beste temperatuur. Borgo Antico bestaat al ruim 25 jaar en wordt nog steeds door de Napolitaans familie gerund.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden