Knife fork icon red

Restaurant de Vleeschhouwerij

8,6 (110 reviews)
91%

Wat 110 mensen zeggen over Restaurant de Vleeschhouwerij

8.6
(110 reviews)
Eten
8.6
Service
8.7
Sfeer
8.6
91%
Schrijf een review

5.0 Keuken 8 | Service 1 | Sfeer 6

Waardeloze bediening, geen enkel oog voor de klant, 3u gezeten en zelf steeds moeten vragen om aandacht zoals menukaart aanbieden. En misleiding!! On-line geweldige kaart, daar gekomen staat de helft er niet op, 1 vega gerecht slechts nog op de kaart en dan voorgerecht nog op ook bij bestellen! En ook nog rauwe hamb...

Lees hele review

Waardeloze bediening, geen enkel oog voor de klant, 3u gezeten en zelf steeds moeten vragen om aandacht zoals menukaart aanbieden. En misleiding!! On-line geweldige kaart, daar gekomen staat de helft er niet op, 1 vega gerecht slechts nog op de kaart en dan voorgerecht nog op ook bij bestellen! En ook nog rauwe hamburger voor zwangere dochter, ondanks goed doorgegeven, maar wat de kok niet doorkrijgt, kan hij niet doen! Dessert chocosaus vergeten. Het vlees is overigens prima, de kok doet erg goed zijn werk. Vooral het personeel wat het erg druk heeft met elkaar is hier het probleem. En daarnaast, pas on-line je menukaart aan gelijk aan wat je levert op dat moment in Corona, want dan hadden wij hier nooit gaan eten. Dit was dus eenmalig, zit je in de sluis naast de keuken, dan voel je je ook opgeborgen zonder enige aandacht van het personeel. Ook ongelukje met dochter, stapel bakjes op haar hoofd, kok maakte foutje, kan gebeuren. Na 1u wordt rondje van de zaak aangeboden, bij de rekening stond dit rondje er gewoon, commentaar, was enkel de persoon waar de stapel bij op het hoofd was gevallen, die had dus hoofdpijn verder de avond, en geen voorgerecht, en hamburger rauw, echt fijn om een keer als zwangere uiteten te gaan. U zult begrijpen, dit was een eenmalig avontuur voor ons.

Robert en familie op 08 september 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Duurde ruim een uur voordat wij een voorgerecht kregen. Tartaar was zo koud leek wel uit de vriezer te komen. Sausje wat ik bij mijn hoofdgerecht had gekozen was er last minute niet meer. Alle sausjes leken me niet lekker toch maar 1 gekozen maar was niet zo lekker. Voor een 3 gangendiner is het aan de prijs dan m...

Lees hele review

Duurde ruim een uur voordat wij een voorgerecht kregen. Tartaar was zo koud leek wel uit de vriezer te komen. Sausje wat ik bij mijn hoofdgerecht had gekozen was er last minute niet meer. Alle sausjes leken me niet lekker toch maar 1 gekozen maar was niet zo lekker. Voor een 3 gangendiner is het aan de prijs dan moet alles perfect zijn. Vlees is kwalitatief erg goed alleen in alles erom heen mag wel wat verbeterd worden. Vorige keer was onze beleving zo goed dat we nu waren terug gekomen. Nu helaas een stuk slechter waardoor wij volgende keer ergens anders heen zullen gaan. De meiden van de bediending doen erg hun best maar sommige zijn nog wat jong en zouden meer gestuurd moeten worden en beter ingewerkt moeten worden naar onze mening.

anne op 05 september 2020
Geverifiëerd

"Top testaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Goed eten vriendelijke bediening dat ervoor gezorgd heeft dat wij al meerder keren daar zijn wezen eten

Fenna BerkienvanLoenen op 07 maart 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Jeanet Luth op 24 februari 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 3 | Service 8 | Sfeer 8

Met een soort dinerbon daar terecht gekomen, zag er in eerste instantie goed uit. Maar we moesten voor elke gang erg lang wachten, het is dat een medegast op een gegeven moment de bediening vertelde dat wij vast ook wel trek zouden hebben, dat ze tussen voor-en hoofdgerecht even een moment vaart maakten met afruimen...

Lees hele review

Met een soort dinerbon daar terecht gekomen, zag er in eerste instantie goed uit. Maar we moesten voor elke gang erg lang wachten, het is dat een medegast op een gegeven moment de bediening vertelde dat wij vast ook wel trek zouden hebben, dat ze tussen voor-en hoofdgerecht even een moment vaart maakten met afruimen. We waren met vier kinderen, van wie het geduld aardig op de proef werd gesteld. Verder een nette behandeling van de bediening.
Na het lange wachten kregen we ons hoofdgerecht....het was lauwwarm! Wellicht had het al een tijdje klaargestaan in de keuken. Omdat we niet nog langer wilden wachten toch maar gedeeltelijk opgegeten en bij navraag aan de tafel verteld dat het lauw was en dus tegenviel. ( de smaak daardoor ook) Ze begreep het en vond het erg vervelend. Wij gingen ervan uit dat dat doorgegeven werd aan de keuken. Vervolgens een nagerecht besteld, want door die kortingsbon waren we verplicht minstens drie keer een 3-gangenmenu te kiezen.
Uiteindelijk bij het afrekenen er niets meer over gehoord en we durfden van schrik er ook niets meer over te zeggen. Achteraf dom natuurlijk. Al met al een slechte ervaring en niet voor herhaling vatbaar.

Familie K-T op 20 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Raadhuisstraat 28 2101 HG Heemstede

Over Restaurant de Vleeschhouwerij

Bijna 25 jaar na het starten van onze welbekende slagerij, is het dan zover en gaan wij beginnen aan de volgende uitdaging. In een gezellige sfeer, waarin de slagerij en ons uitmuntende vlees centraal staan willen wij u met ons team graag verwelkomen! In het oude, uit 1910 stammende slagerspand aan de Raadhuisstraat zullen wij voor u klaar staan met de (h)eerlijkste gerechten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden