't Fust

Frans |
8,5 (142 reviews)
96% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van 't Fust

Wat 142 mensen zeggen over 't Fust

8.5 Gebaseerd op 142 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 5

Wij kwamen rond 18.00 uur als eerste binnen. Het druppelde langzaam vol. Helaas een groep van 25 studenten die het niet zo nauw namen met de andere gasten en op volle sterkte met elkaar zaten te praten zodat wij elkaar niet konden verstaan en uiteindelijk na het diner met hoofdpijn naar ons Hotel zijn gegaan. Hadden...

Lees hele review

Wij kwamen rond 18.00 uur als eerste binnen. Het druppelde langzaam vol. Helaas een groep van 25 studenten die het niet zo nauw namen met de andere gasten en op volle sterkte met elkaar zaten te praten zodat wij elkaar niet konden verstaan en uiteindelijk na het diner met hoofdpijn naar ons Hotel zijn gegaan. Hadden het wel prettig gevonden als het bedienend personeel de groep had aangesproken op hun gedrag maar dit is waarschijnlijk gewoon in een stad als Leiden. Wij hadden samen iets te vieren en onze keus was gevallen op Leiden en het Fust maar zullen niet snel weer terug komen. De bediening was wat te losjes (gericht waarschijnlijk op studenten). Het diner bestond uit een keuze uit stokbrood met kruidenboter of Italiaans olijvenbrood met ailo en tapenade. Wij hebben voor het Italiaanse brood gekozen. Was goed van smaak en goed geserveerd. Het voorgerecht bestond uit een drieluik van schaaldieren langoustine, gamba en rivierkreeft op gegrilde groene asperges waarbij citroen sabayon. Net als eigenlijk het gehele menu iets te flauw en weinig smaak. Als extra tussengerecht kon je krokant gebakken kalfszwezerik en gestoofde kalfswang met saliejus nemen. Was helaas niet wat we er van gehoopt hadden. Te flauw van smaak en een wel heel klein portie (voor € 11.50 extra) Het hoofdgerecht was hollandse lamsfilet met peterseliekorst, lamsjus en wortel-doperwtencreme. Ook niet echt de smaaksensatie die wij hadden gehoopt te proeven. Het nagerecht was mangobavarois met bloedsinaasappelsorbet en leidse kletskop. Ik kreeg op mijn verzoek kiwi ijs omdat ik geen bloedsinaasappel mag eten voor mijn medicijnen. Was ook niet echt bijzonder ondanks dat al het ijs zelf gemaakt werd.
Kortom de reis (we kwamen uit Almere)was zeker de moeite niet waard. Hier was niet het spreekwoord alles wat je ver haalt is lekker op van toepassing

Fam. Hompert op 26 maart 2011

8.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 9

De restaurantweek heeft ons doen besluiten om bij 't Fust te eten. Wij zijn aangenaam verrast door de lekkere combinaties van de gerechten en de vlotte bediening. Het restaurant is sfeervol ingericht en het terras ziet er fantastisch uit. Zelfs nu in de winter. Wij komen hier, ook zonder restaurantweek, zeker terug. Peter

Miarka Koning op 17 maart 2011

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Eten was prima! leuke amuse en service was zeer vriendelijk

Barthold Mackay op 16 maart 2011

5.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 4

L.S. Helaas waren wij op nog een tafeltje de enige gasten in het restaurant. Na drie oktober is dat de rede dat de zaak nagenoeg leeg was. De tafel voor twee personen is dermate klein dat ik het broodmandje op de grond moest zetten om nog enige ruimte te maken op het te kleine tafeltje.

Louis Lübeck op 18 oktober 2010

5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Bij binnenkomst werden wij ontvangen met "Oh u heeft gereserveerd? Zoek daar maar ergens een tafeltje uit daar waar de kaarten met het menu voor de restaurantweek liggen"
Amuse werd te koud opgediend en het soepje dat daarbij hoorde smaakte naar een bouillonblokje. Wij hadden nog een extra tussengerecht besteld en...

Lees hele review

Bij binnenkomst werden wij ontvangen met "Oh u heeft gereserveerd? Zoek daar maar ergens een tafeltje uit daar waar de kaarten met het menu voor de restaurantweek liggen"
Amuse werd te koud opgediend en het soepje dat daarbij hoorde smaakte naar een bouillonblokje. Wij hadden nog een extra tussengerecht besteld en dat was nog het meest smakelijke van de 4 gerechten. Tafeltjes stonden te dicht op elkaar waardoor wij ongewild de liefdesverklaringen van het jonge stelletje naast ons konden volgen.
Voor ons past dit restaurant niet in de de restaurantweek.

Wouter op 02 september 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Fust

Keuken: Frans

Restaurant 't Fust in Leiden is sinds 2000 gevestigd in een prachtig historisch pand.

De warme uitstraling en de ongedwongen sfeer zorgen er voor dat het restaurant een uniek karakter heeft. Het restaurant biedt gerechten aan die vakkundig bereid worden door het keukenteam onder leiding van de twee chef-koks. De uitgebreide menukaart wordt om de 2 maanden vervangen, zodat er voldoende variatie in de gerechten zitten.

Laat je verrassen door de gerechten die restaurant 't Fust te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden