Knife fork icon red

Recht (Apeldoorn)

9,1 (140 reviews)
97%

Wat 140 mensen zeggen over Recht (Apeldoorn)

9.1
(140 reviews)
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
8.9
97%
Schrijf een review

"Gewoon lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Spontaan met een Primera bon op een dinsdag uit eten. Een speciaal menu met voldoende keus. Wij aten de champignons en de zalm, de zeilboten een biefstukje en tenslotte de tiramisu.
Alle gerechten goed bereid, leuk opgediend en smakelijk. De wijn was ook gemiddeld goed te noemen, de koffie prima.
Kortom: een pret...

Lees hele review

Spontaan met een Primera bon op een dinsdag uit eten. Een speciaal menu met voldoende keus. Wij aten de champignons en de zalm, de zeilboten een biefstukje en tenslotte de tiramisu.
Alle gerechten goed bereid, leuk opgediend en smakelijk. De wijn was ook gemiddeld goed te noemen, de koffie prima.
Kortom: een prettige avond. (Alleen is het niet nodig om -aangezien je voor half geld eet- de prijs van het menu op te rekken tot 39euro, ongeloofwaardig , daarvoor krijg je bij een Bib Gourmand restaurant meer voor minder)

JH Groeneveld op 07 februari 2018

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben met de Primera restaurantactie bij restaurant Recht gegeten. Vriendelijk ontvangen en konden zelf tafel uitzoeken. We konden kiezen uit een, speciaal voor deze actie, beperkt keuzemenu met voldoende variatie in gerechten. Wij kozen als voorgerecht voor de in bierbeslag gefrituurde champignons en de zalm me...

Lees hele review

We hebben met de Primera restaurantactie bij restaurant Recht gegeten. Vriendelijk ontvangen en konden zelf tafel uitzoeken. We konden kiezen uit een, speciaal voor deze actie, beperkt keuzemenu met voldoende variatie in gerechten. Wij kozen als voorgerecht voor de in bierbeslag gefrituurde champignons en de zalm met huid. Beiden waren verrukkelijk met een zeer ruime hoeveelheid bijgerechten. Ook de hoofdgerechten, heilbot en coq au vin, waren heerlijk. De kip was botermals en de heilbot had een lekker sausje. Er werden rozemarijnaardappeltjes en een salade bij geserveerd. Ook het nagerecht, flensjes met oa kaneelijs, was zeer lekker. Als ik al 1 minpuntje moet noemen, was dat de flensjes wat harde randjes hadden. Maar.. we hebben een heerlijke avond gehad met verrukkelijk eten en iedereen bij restaurant Recht heeft daar aan meegeholpen. We komen zeker terug!

Ingrid op 06 februari 2018

"rest. recht"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Kwaliteit goed, tempo goed, attent prima

Karel de Groot op 05 februari 2018

"Warm onthaal"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Met de kortings-bon van Primera naar Recht in Apeldoorn. Voor houders van die bon blijkt er een aparte kaart met ruime keuze te zijn die aan tafel nog wordt vergroot door extra aanbevelingen van de serveerster. Blijkt er heilbot op het menu te staan. Geen goedkope vis maar wel opgenomen in het drie gangenmenu. En a...

Lees hele review

Met de kortings-bon van Primera naar Recht in Apeldoorn. Voor houders van die bon blijkt er een aparte kaart met ruime keuze te zijn die aan tafel nog wordt vergroot door extra aanbevelingen van de serveerster. Blijkt er heilbot op het menu te staan. Geen goedkope vis maar wel opgenomen in het drie gangenmenu. En als alles ook nog eens vriendelijk wordt geserveerd en uitstekend bereid op je bordje verschijnt kan de avond niet meer kapot. Bourgondisch gul. Zo ga je om met kortingsbonnen. Verwen je gast. Dan komt ie echt wel eens een keer terug. Ook zonder korting.

d.levie@upcmail.nl op 05 februari 2018

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en prima bediening !!

Milene van hasselt op 25 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

van Kinsbergenstraat 1 7311BL Apeldoorn

Over Recht (Apeldoorn)

'Recht uit het hart', dat is de slogan van restaurant Recht in Apeldoorn. Hiermee wordt de passie bedoelt die het restaurant overal in terug laat komen. Passie voor het bereiden, voor het eerlijke eten en voor het bedienen van de gasten.

Bij restaurant Recht draait het vooral om de ongedwongen sfeer. Gewoon genieten van een overheerlijke maaltijd, een geweldige wijn en natuurlijk het gezelschap.

Wil je ook even helemaal tot rust komen? Kom dan snel langs bij restaurant Recht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden