Knife fork icon red

Bistro-Mer

8,3 (156 reviews)

Wat 156 mensen zeggen over Bistro-Mer

8.3
(156 reviews)
Eten
8.3
Service
8.4
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Prima ontvangst, goed en lekker gegeten. Wel natuurlijk met de nodige extra's, zodat je uiteindelijk nog duur uit bent, maar dat doen bijna alle restaurants die meedoen.
Gerechten niet te ingewikkeld, maar verrassend lekker. De eigengemaakte tapanade is verrukkelijk! Sfeer ook goed, al vind ik de serre waar wij zat...

Lees hele review

Prima ontvangst, goed en lekker gegeten. Wel natuurlijk met de nodige extra's, zodat je uiteindelijk nog duur uit bent, maar dat doen bijna alle restaurants die meedoen.
Gerechten niet te ingewikkeld, maar verrassend lekker. De eigengemaakte tapanade is verrukkelijk! Sfeer ook goed, al vind ik de serre waar wij zaten toch minder gezellig dat het restaurant zelf.
Bediening prima, wijn werd netjes en tijdig bijgeschonken en zeer vriendelijk!

Monique van Staveren op 17 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Javastraat 9 2585 AB Den Haag

Over Bistro-Mer

Al 35 jaar is Bistro-Mer een begrip in Den Haag. De Bistro is gespecialiseerd in vis-, kreeft- en oesters. De prachtige etalage vol met verse vis, schelp- en schaaldieren trekt meteen de aandacht. De tijdloze inrichting en de luxe ambiance zorgen voor een Parijse sfeer. De menukaart staat vol met dagverse gerechten die met liefde worden bereid. Bistro-Mer heeft een Franse traditionele keuken die je zeker niet doet teleurstellen. Geniet van het lekkerste uit de zee! Kom snel langs bij Bistro-Mer!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden