Bistro-Mer

Frans, Vis en zeevruchten |
8,2 (257 reviews)
89% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 257 mensen zeggen over Bistro-Mer

8.2 Gebaseerd op 257 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"uitstekend visrestaurant"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlij, rustig kunnen eten in ontspannen sfeer met vriendelijk bediening

John de Gier op 11 mei 2023
Geverifiëerd

"Enorme complimenten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij zijn toch heel wat gewend met bezoeken aan menig sterren restaurant. In deze willen wij onze complimenten echter niet achterwege laten. Een jonge, energieke, voorkomende en deskundige zwarte brigade die voor alles aandacht heeft. Van het bijschenken van wijn, water, het herschikken van servet tot het juiste mome...

Lees hele review

Wij zijn toch heel wat gewend met bezoeken aan menig sterren restaurant. In deze willen wij onze complimenten echter niet achterwege laten. Een jonge, energieke, voorkomende en deskundige zwarte brigade die voor alles aandacht heeft. Van het bijschenken van wijn, water, het herschikken van servet tot het juiste moment van de jas aanpakken en het weer verstrekken. We hadden het restaurantweek menu. Hoog op smaak en zeker van het bordje oesters in tempura hadden wij nog veel meer gewild. Complimenten dan ook aan de keuken en aan het hele team, ontspannen, prima tempo in de gerechten en met zichtbaar plezier en gedrevenheid.

Henk op 29 april 2023

"Gewoon lekker"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi sfeervol restaurant. Leuke en ontspannen bediening. Lekker eten

Tatiana Hersbach op 18 april 2023
Geverifiëerd

"Tegenvaller"
2.7 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 1

Erg lang moeten wachten op alle gangen. We hadden gereserveerd in de veronderstelling dat ons een culinair feestje te wachten stond. We kregen een simpel menu afgesloten met een saaie dame blanche. Daarnaast werd alles, incl. de wijn voor ons neergepleurd zonder dat gezegd werd wat het was. Jammer.

Hanneke op 08 april 2023
Geverifiëerd

"Prachtig menu"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima gegeten, allervriendelijkst personeel! 30 jaar geleden voor het laatst (en eerst!) een oester gegeten, dacht toen "nooit meer"! Hier als klein voorgerecht een heerlijke oester gekregen en ben nu helemaal "om"!

J.C.I. de Pree op 03 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro-Mer

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Al 42 jaar is Bistro-Mer een begrip in Den Haag. De Bistro is gespecialiseerd in vis-, kreeft- en oesters. De prachtige etalage vol met verse vis, schelp- en schaaldieren trekt meteen de aandacht. De tijdloze inrichting en de luxe ambiance zorgen voor een Parijse sfeer. De menukaart staat vol met dagverse gerechten die met liefde worden bereid. Bistro-Mer heeft een Franse traditionele keuken die je zeker niet doet teleurstellen. Geniet van het lekkerste uit de zee! Kom snel langs bij Bistro-Mer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden