Haddock

7,3 (2 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 2 mensen zeggen over Haddock

7.3 Gebaseerd op 2 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

We hadden gereserveerd voor een driegangen menu. Toen we wilden bestellen werd ons verteld dat van de hoofdmenu's er 4 niet meer te krijgen waren. Daarop bestelden we de soep van de dag, en kort daarna kregen we te horen dat deze ook niet meer beschikbaar was... Teleurstellend!
Wat we vervolgens gegeten hebben was ...

Lees hele review

We hadden gereserveerd voor een driegangen menu. Toen we wilden bestellen werd ons verteld dat van de hoofdmenu's er 4 niet meer te krijgen waren. Daarop bestelden we de soep van de dag, en kort daarna kregen we te horen dat deze ook niet meer beschikbaar was... Teleurstellend!
Wat we vervolgens gegeten hebben was overigens best lekker.
Op een gegeven moment kwam er een luidruchtig gezelschap van zo'n 10 mannen binnen, die meteen de sfeer overnamen. Voor zover ik kon zien zijn ze niet door de obers gevraagd het wat rustiger aan te doen. De vele kinderen en enkele baby's (waarvan er overigens een begon te huilen door het lawaai) waren beduidend stiller dan deze volwassen mannen...
Het uitzicht op het water was wel mooi.

Bert op 30 april 2018

"Geweldig en zeer kindervriendelijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heel lekker en het restaurant is echt kindervriendelijk. Maar wat het voornamelijk zo bijzonder maakt is de hele lieve en attente bediening. We komen er zeker terug!

Anna op 23 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Haddock

Welkom bij Haddock Amsterdam, de gemoedelijke, kindvriendelijke maar toch ook zakelijke plek aan het IJ! Een unieke plek waar het heerlijk vertoeven is in het gezellige restaurant of op het grote terras met uitzicht op het water. Even weg uit de drukte van de stad of weg van de drukke snelweg. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zowel binnen als buiten zodat papa en mama ook heerlijk kunnen ontspannen tijdens hun bezoek in ons restaurant . Maar Haddock heeft zich inmiddels ook bewezen een fijne werkplek te zijn voor veel flexwerkers.


 


Door de ligging en de indeling van het restaurant leent Haddock zich uitermate voor zowel feestelijke als ook zakelijke groepen en partijen. Zo beschikt het restaurant over 2 aparte ruimtes waar een vergadering, borrel of privé diner kan worden gegeven! De rode loods heeft zowel binnen als buiten veel groene nuances.  

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden