Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Meat & Co

7,3 (32)

Wat zeggen mensen over Meat & Co

7.3
(32 reviews)
Eten
7.6
Service
7.0
Sfeer
7.2
Schrijf een review

"Heerlijk eten maar slechte service"
5.3 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 6

Amateuristische service. Na een half uur nog geen drinken of schone tafel. Na meerdere malen iets verkeerds te krijgen van wat we hadden besteld moesten we uiteindelijk de hele bestelling nogmaals noemen omdat ze het niet hadden genoteerd voor de rekening.

Julia op 07 januari 2018
Meat & Co heeft gereageerd op 08 januari 2018

Beste,

Onze enorme excuses voor het ongemak! Wij vinden het erg spijtig om te horen dat u het zo heeft ervaren; het was een erg onverwachte drukke dag. Wij hopen u nog eens te zien en u een andere, betere, ervaring te kunnen geven van ons restaurant.

Met vriendelijke groet,

Team Meat & Co


"Dit is geen restaurant, maar een vreetschuur"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

We hebben 10 min binnen gezeten en zijn toen gevlucht.....onvriendelijke vrouwelijke persoon, mensen worden gewoon aan de kant geduwd, er is geen ruimte, geen plek, je kunt je armen en benen amper bewegen zo dicht staat alles op elkaar. Uit eten gaan is een beleving en als een restaurant zoiets niet begrijpt, waarom begin je dan een restaurant?? Het eten wordt geserveerd op vieze houten planken, toen we dat zagen was de beslissing snel gemaakt, bah. Een dikke vette 0 voor meatenco!

Barbara op 07 januari 2018
Meat & Co heeft gereageerd op 11 januari 2018

Beste Barbara, het was een erg drukke avond wat misschien voor u heel vervelend was en wij volledig kunnen begrijpen. Wij hebben ons best gedaan om dit zo goed mogelijk te regelen maar ook wij kunnen er weinig aan doen als het druk wordt. Het feit dat het druk is, moet toch iets goeds impliceren over de zaak :)!
Wat betreft de houten planken, die u als vies beschrijft, worden enorm goed gereinigd. Gezien ons restaurant een Argentijns grill/steakhouse is, willen wij ons eten graag zo traditioneel mogelijk serveren, en dit door middel van onder andere dus een (gereinigde) houten plank!
Wij vinden het erg jammer om te horen dat u het zo heeft ervaren, wij denken dat als u hier daadwerkelijk had gegeten en de avond had gespendeerd, u het toch een fijne beleving zou vinden!

Met vriendelijke groet,

Team Meat&Co

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Mient 22 1811 NC Alkmaar

Over Meat & Co

Welkom bij restaurant Meat & Co in Alkmaar! Dit restaurant is speciaal voor de vlees liefhebbers. Dat kwaliteit voorop staat is te merken aan het gebruik van goede en regionale producten!

Het gezellige en stoere interieur sluit perfect aan bij de identiteit van het restaurant, en geeft het een unieke sfeer!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden