Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Meat & Co

7,0 (28)

Wat zeggen mensen over Meat & Co

7.0
(28 reviews)
Eten
7.3
Service
6.8
Sfeer
7.0
Schrijf een review

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

bediening was wat wisselend, wat gestresst en zakelijk vond ik, soms vriendelijk, niet echt een 'warm' welkom. Het eten kwam snel en was meer dan voldoende, maar de saté was overgaar en de burger OK, hoewel broodje 'zompig" en niet warmgemaakt. Mozzarella niet vers, moet zacht zijn, salade onder de ham droog en zonder dressing (beetje olie/azijn, peper/zout is toch niet zo moeilijk, denk ik). Zakelijk, meer voor de snelle hap, maar dan kun je t er toch wel wat meer van maken. Verder werden wij aan tafel 'verrast' van wijziging beleid: op de Dinercheque site werd e.e.a. gebracht als 3 gangen menu van 27.50 eu met 20 korting op het 2e menu. Nu was het 20 eu op de totale rekening. We waren nu duurder uit. Misleidend. Aan de andere kant, we konden wel zelf kiezen, maar meldt dit dan op de site. Al met al niet echt waar voor ons geld, liever iets minder met meer kwaliteit. Ik zal het niet snel aanbevelen.

M Jonkers op 13 september 2019

"Gewoon goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima geregeld

Tony op 31 augustus 2019

"Goed eten"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Hebben er lekker gegeten, dieet wensen daar wordt rekening mee gehouden. Water voor medicatie was geen probleem. Kreeg gewoon een glas water. Deze werd niet op de bon gezet.

Marius op 18 augustus 2019

"Dont waste your time"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Overcrowded and dark. Made reservation made no point. Service was bad and unfriendly overall the most disappointing restaurant in Alkmaar

Nathalie Martin op 29 juli 2019

"Heerlijk eten! "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten is echt fantastisch. Het heeft zo een explosieve smaak in je mond dat je door blijft eten. Ik miste wel een salade bij mijn spareribs en het is wel zo dat je een aparte kaart krijgt maar hierin was genoeg keuze (wij hebben de gewone kaart ook nog gehad). Het personeel is vriendelijk, alleen de gastvrouw mag wel wat hartelijker overkomen. Ze kijkt erg stug terwijl als je met haar in gesprek gaat, ze vriendelijk is.

Dit restaurant is niet weggelegd voor lang tafelen, want ze serveren het eten vlot achter elkaar. Wij zaten er van 17.30uur tot 18.40uur. Maar dit vonden wij helemaal niet erg.

Al met al komen wij hier vast nog een keer terug!

Cheryll De Haas op 14 juli 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Mient 22 1811 NC Alkmaar

Over Meat & Co

Welkom bij restaurant Meat & Co in Alkmaar! Dit restaurant is speciaal voor de vlees liefhebbers. Dat kwaliteit voorop staat is te merken aan het gebruik van goede en regionale producten!

Het gezellige en stoere interieur sluit perfect aan bij de identiteit van het restaurant, en geeft het een unieke sfeer!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden