Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Meat & Co

7,2 (31)

Wat zeggen mensen over Meat & Co

7.2
(31 reviews)
Eten
7.5
Service
6.9
Sfeer
7.1
Schrijf een review

"Restaurantdinercheque"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Jammer dat bij Meat en Co een ander bericht binnen komt via de reservering dan wij kregen van Diningcity. Daar stond dat wij een 3 gangen diner kregen van 27,95 en de 2e gast 7,95. Bij Meat en Co stond echter dat er €20 van de totale rekening afgetrokken werd. Dus niet duidelijk van en voor beide kanten!

Rob Schaap op Gister

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Sfeervol restaurant, prima gegeten en heel aardige bediening.

Ronald op 24 oktober 2019

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Van reserveren hebben ze bij deze tent geen kaas gegeten, misschien wel als je het rechtstreeks bij het restaurant doet..maar niet met acties (ze doen volgens mij ook met alles mee). Het eten was super...niets op aan te merken. De bediening (de Egyptische kleine druktemaker en een jonge dame) waren geweldig. Een dame met hele lange witte nagels heeft het behoorlijk verpest met een nogal chagarijnige uitstraling en reacties. Jammer...had een betere beoordeling kunnen worden. PS..de dame van de drankjes kan ook iets meer lachen naar mijn mening.

Yvonne Van der Laan op 21 oktober 2019

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

bediening was wat wisselend, wat gestresst en zakelijk vond ik, soms vriendelijk, niet echt een 'warm' welkom. Het eten kwam snel en was meer dan voldoende, maar de saté was overgaar en de burger OK, hoewel broodje 'zompig" en niet warmgemaakt. Mozzarella niet vers, moet zacht zijn, salade onder de ham droog en zonder dressing (beetje olie/azijn, peper/zout is toch niet zo moeilijk, denk ik). Zakelijk, meer voor de snelle hap, maar dan kun je t er toch wel wat meer van maken. Verder werden wij aan tafel 'verrast' van wijziging beleid: op de Dinercheque site werd e.e.a. gebracht als 3 gangen menu van 27.50 eu met 20 korting op het 2e menu. Nu was het 20 eu op de totale rekening. We waren nu duurder uit. Misleidend. Aan de andere kant, we konden wel zelf kiezen, maar meldt dit dan op de site. Al met al niet echt waar voor ons geld, liever iets minder met meer kwaliteit. Ik zal het niet snel aanbevelen.

M Jonkers op 13 september 2019

"Gewoon goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima geregeld

Tony op 31 augustus 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Mient 22 1811 NC Alkmaar

Over Meat & Co

Welkom bij restaurant Meat & Co in Alkmaar! Dit restaurant is speciaal voor de vlees liefhebbers. Dat kwaliteit voorop staat is te merken aan het gebruik van goede en regionale producten!

Het gezellige en stoere interieur sluit perfect aan bij de identiteit van het restaurant, en geeft het een unieke sfeer!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden