Knife fork icon red

Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe

7,8 (11 reviews)

Wat 11 mensen zeggen over Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe

7.8
(11 reviews)
Eten
7.6
Service
8.1
Sfeer
7.7
Schrijf een review

"niet de beloofde 50% korting"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Wij hebben gebruik gemaakt van de primera restaurant korting. Zij adverteren met 50% korting, maar dit was alles behalve waar. Het menu wat Sizzling aanbod via de actie was 15 euro, maar op de kaart stond dit menu voor 16,90 euro. Als je aan een actie deelneemt doe dan wel wat aangeprezen wordt. Wij vonden het voorg...

Lees hele review

Wij hebben gebruik gemaakt van de primera restaurant korting. Zij adverteren met 50% korting, maar dit was alles behalve waar. Het menu wat Sizzling aanbod via de actie was 15 euro, maar op de kaart stond dit menu voor 16,90 euro. Als je aan een actie deelneemt doe dan wel wat aangeprezen wordt. Wij vonden het voorgerecht en het nagerecht erg summier, niets bijzonders, weinig smaak. Het hoofdgerecht daarentegen vonden wij wel erg lekker. Al met al niet helemaal een geslaagde avond.

Henrike op 11 april 2018

" vorige keer was het beter"
7.0 Keuken 6 | Service 9 | Sfeer 6

De eerste keer dat was een 6 a 7 maanden terug was het eten goed. Deze keer vonden we de patat koud en gekruid. Voor het menu betaal je 32 euro met de entrecote, 5 euro extra betaal je voor carpaccio vooraf wat we echt wel beter hebben gehad voor veel minder, in dé entrecote zat echt veel vet en voor medium rare ve...

Lees hele review

De eerste keer dat was een 6 a 7 maanden terug was het eten goed. Deze keer vonden we de patat koud en gekruid. Voor het menu betaal je 32 euro met de entrecote, 5 euro extra betaal je voor carpaccio vooraf wat we echt wel beter hebben gehad voor veel minder, in dé entrecote zat echt veel vet en voor medium rare verwacht je half gebakken maar deze was echt veel te rauw.
Daarnaast was t tapbier warm, het tweede gratis fles biertje 4 maanden over datum. Of wij hadden veel pech deze keer maar uiteindelijk 65 euro afgerekend voor de entrecote menu en burger menu maar niet t gevoel dat het t waard was. Heel jammer want de eerste keer was echt super. De service en de aangeboden gratis drankje wegens alle pech waren echt heel goed gedaan.

Lianne op 31 maart 2018

"Niet hervatbaar "
2.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 4

Vanavond zijn we bij sizzling geweest .
Met een woord .SLECHT
Hier komen we niet meer terug .

(Wel vriendelijke serveerster)

Trinh op 24 maart 2018

"Een aanrader!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een plein met zo´n 10 andere restaurants is Sizzling op de maandagavond vrij stil w.b. bezoekers. Onbegrijpelijk want naast een vriendelijke bediening en heerlijke rustige ambiance is het eten echt overheerlijk. Een aanrader !!!

OmeHar op 20 maart 2018

"Goed vlees"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Het was een beetje leeg in het restsurant .
Maar de service was erg goed ..
Wij hebben enorm genoten van de kwaliteit van het vlees .
Zeker voor herhaling vatbaar .

Natasja op 18 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Belfort 140B 1315VD Almere

Over Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe

Bij Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe kun je een avondje uit, waarbij je naast heerlijk dineren een exclusieve belevenis meemaakt, doordat de gerechten op een zeer hete plaat geserveerd worden. Zodra de gerechten op tafel staan, zal een saus naar keuze over het gerecht worden gegoten, waardoor het gaat 'Sizzlen', hierdoor komen alle heerlijke aroma's vrij. Uit onze ervaringen blijkt dat je werkelijk waar begint te watertanden zodra de saus over het gerecht gegoten wordt. Mocht je het restaurant een dag (of dagdeel) willen huren voor een bruiloft, receptie of feest dan is ook dit mogelijk na overleg.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden