Knife fork icon red

Envy

8,6 (537)

Wat zeggen mensen over Envy

8.6
(537 reviews)
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
8.3
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

De verschillende gangen waren heerlijk. Ons favoriet was de amuse en het hoofdgerecht. Verder dronken wij een Bulgaarse rode wijn die heerlijk vol smaakte. Wat wij wel gemist hebben was iets van een achtergrond muziek. De mannelijke (en grote) eters hadden wel graag een grotere portie van het hoofdgerechten gehad. De grenata met tonic was ook erg lekker!

Stephanie op 16 maart 2015

"Het blijft goed"
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Dit is de vierde keer dat ik naar Envy ga tijdens Restaurantweek. Ze hebben altijd een goed menu met heerlijke gerechten. Ook werden er weer goede wijnen bij geschonken (het Bob arrangement is top!). De service was dit keer alleen wat minder, mogelijk ook door de drukte. Hierdoor kwam de uitleg over gerechten en wijn wat kortaf over. Op de tweede fles water en de theezakjes (het hete water was er al) hebben lang moeten wachten. Toch blijft dit restaurant een aanrader!

Tessel op 13 maart 2015

"Genieten!"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

We hebben heerlijk en verrassend gegeten bij Envy.
De vele smaakervaringen waren geweldig.
Ik had de indruk dat onze gasten hun maag niet genoeg hebben kunnen vullen, maar voor ons was het een smakelijk avondje uit!
Misschien een tip. Voor oudere mensen is het lastig om bij de huidige verlichting het menu te kunnen lezen en te zien wat er op het bord ligt.

els de hoop op 13 maart 2015

"Super!"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

We waren eerder bij Envy geweest en zijn opnieuw erg enthousiast over de service en de sfeer. Het restaurantweekmenu was deze keer wat minder naar mijn smaak, vandaar 4 sterren ipv. 5 voor het eten. Ik zou iets meer ruimte laten tussen de tafeltjes, je zit wel erg 'op schoot' bij de buren.

Anouk op 12 maart 2015

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een heerlijke avond! alle combinaties klopten. We hebben erg genoten.

Jan allenman op 10 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Prinsengracht 381 1016 HL Amsterdam

Over Envy

Bij Restaurant Envy in Amsterdam kun je genieten van een selectie aan bijzondere gerechten, geïnspireerd op de authentieke Zuid-Europese keuken, Zoals Italiaans of Spaans. Envy heeft een passie voor verschillende, bijzondere gerechten om te delen, proeven en ervaren. Zij breiden zich continu uit door te kijken naar het buitenland, maar ook door te zoeken dichter bij huis.

De chef en zijn team creëren innovatieve gerechten traditionele producten en pure ingrediënten samenkomen. Het Envy team is jong, hecht, dynamisch en bruisend van ambitie. Ze werken als collega’s, maar ook als vrienden graag met elkaar samen. Als gast kun je niet om hun enthousiasme en ambitie om de gast omver te blazen heen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden