Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Envy

8,6 (542)

Wat zeggen mensen over Envy

8.6
(542 reviews)
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
8.3
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk, de service was ook heel goed. Het enige mindere aan de avond was dat er mensen werden ingewerkt naast onze tafel. Ze kregen de instructies meerdere keren op een halve meter afstand van onze tafel.

Femke Hoekstra op 06 oktober 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lovely dinner at the Chef's table - fantastic amuse full of imagination, really enjoyed the flunder and juicy beef as well.

Anoniem op 04 oktober 2019

"Tegenvaller"
6.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 10

Eten was okay, we hadden hogere verwachtingen. Geen hele boeiende smaakcombinaties. Presentatie van gerechten was beter dan de smaak. Kaasplankje buiten restaurant week smaakte nog het beste. Deze hadden we besteld omdat de porties van het 4 gangen menu wel erg weinig was. Service was matig, weinig aandacht voor tafel, hebben zelf de wijn en water maar ingeschonken. Wel mooie tent, hangt een goede sfeer. Wijnen waren goed. Hadden wel meer verwacht o.bv. eerdere reviews en prijs.

Liza van Loon op 02 oktober 2019
Envy heeft gereageerd op 06 oktober 2019

Beste Liza,
bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een review te schrijven. we proberen natuurlijk bij ieder van onze gasten ons uiterste best om de ervaring optimaal te maken, dat gaat dmv het eten en natuurlijk ook een groot deel door de service. we vinden het jammer dat dat helaas niet in zijn volledigheid bij jullie is aangekomen. wij bedanken u ontzettend voor uw bezoek en hoop dat u ons ooit nog een keer komt opzoeken. team Envy.


"Heerlijke gerechten!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Mooi opgemaakte en smaakvolle gerechten. Er hangt een relaxte sfeer in dit restaurant. Kortom, een heerlijk avondje dineren met meerdere kleine gerechten die op een fijn tempo uitgeseveerd worden! Wij komen zeker nog een keer terug.

Deborah van de Wal op 26 september 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch gegeten, mooie wijnkeuzes op aanraden van bediening. Halve glazen ook mogelijk: fijn meegedacht! Mooie toegankelijke gerechten met pure smaken.

MB op 16 augustus 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Prinsengracht 381 1016 HL Amsterdam

Over Envy

Bij Restaurant Envy in Amsterdam kun je genieten van een selectie aan bijzondere gerechten, geïnspireerd op de authentieke Zuid-Europese keuken, Zoals Italiaans of Spaans. Envy heeft een passie voor verschillende, bijzondere gerechten om te delen, proeven en ervaren. Zij breiden zich continu uit door te kijken naar het buitenland, maar ook door te zoeken dichter bij huis.

De chef en zijn team creëren innovatieve gerechten traditionele producten en pure ingrediënten samenkomen. Het Envy team is jong, hecht, dynamisch en bruisend van ambitie. Ze werken als collega’s, maar ook als vrienden graag met elkaar samen. Als gast kun je niet om hun enthousiasme en ambitie om de gast omver te blazen heen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden