Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

De Stadstuyn

7,9 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over De Stadstuyn

7.9
(48 reviews)
Eten
8.1
Service
8.0
Sfeer
7.7
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Lekker gegeten.

Jen op 05 januari 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, prettige bediening en goede ambiance

Marc op 21 december 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Prima vertoeven leuke actie

Ben Elzebroek op 08 december 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

het was wel een beetje duur

Marietta Thomassen op 01 december 2019
Geverifiëerd

"Onvriendelijke bediening en slechte prijs-kwaliteit"
4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

Wat een afknapper. Waren op basis van positieve reviews gegaan. Hadden weliswaar een kortingsbon, maar wilden na het zien van de beperkte 3-keuze menu graag de a la carte kaart inzien. Eigenaar (zakelijk, kil, koud) gaf aan dat korting dan niet gold (was alleen voor 3-gangen menu). OK. Prima wmb. A la carte was hela...

Lees hele review

Wat een afknapper. Waren op basis van positieve reviews gegaan. Hadden weliswaar een kortingsbon, maar wilden na het zien van de beperkte 3-keuze menu graag de a la carte kaart inzien. Eigenaar (zakelijk, kil, koud) gaf aan dat korting dan niet gold (was alleen voor 3-gangen menu). OK. Prima wmb. A la carte was helaas niet zo veel bijzonders, dus toch maar voor de 3-keuze menu gegaan. Na voor- en hoofdgerecht opgegeven te hebben wilden we - zoals gebruikelijk in menig restaurant - het nagerecht laten afhangen van het moment (zwaar, zoet, fris, licht etc) en later pas doorgeven. Dit kon niet!? we waren verplicht keuze nagerecht al op voorhand aan te geven. Niet fijn dus als je je hoofdgerecht nog niet op heb (hoofdgerecht veel? weinig? smaakbeleving? Dessert daarna combineert goed/slecht?) Toen ik dus vervolgens vroeg om de a la carte kaart voor dessert, wederom op vrij onsympathieke wijze te horen dat korting dan niet zou gelden. Duh! Weet ik! Wij (wederom) gezegd dat dat geen probleem voor ons was: nogmaals aangegeven dat we willen kiezen naar vrije keuze uit gehele aanbod (desserts stonden nl niet op a la carte menukaart), dus we gaan niet apriori voor de korting! Bijbetalen is dus geen probleem, we komen tenslotte voor een lekker hapje eten! Sjagrijnig en kortaf krijgen we dessert kaart. Absoluut geen gevoel van een gewaardeerde klant en geen spatje hospitality!
Eten is niet bijzonder, idem wijn (Carmenere & Tempranillo matige kwaliteit) Biertje uit fles kan gelukkig weinig mis mee gaan (hoewel geen ene tripel in huis. Jammer) Normale prijs voor de 3-gangen keuze menu van €36,50 is overigens echt over-priced ... Prijs-kwaliteit matig-slecht. Jonge bediening was overigens zeer aardig, chapeau. De eigenaar in bediening is echter geen visitekaartje! Laat hem de admin doen. Ik kom niet meer terug vrees ik. Voor ruim €75 met 2 personen kun je elders écht veel beter en met meer hospitality eten en drinken! Uit eten gaan is tenslotte méér dan een bord voedsel met een wijntje.

Jim op 12 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Graafseweg 32 6512 CC Nijmegen

Over De Stadstuyn

Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen. Bij ons is iedereen welkom, of het nu om een gezellig diner voor 2 of een grote groep tot 50 personen gaat. Zelfs vegetariërs hebben hier genoeg keuze. Onze grote en rustige stadstuin doet dienst als terras wanneer u heerlijk wilt eten of rustig een drankje wilt drinken. Daarbij is De Stadstuyn goed te bereiken met de trein, bus en auto. Om de hoek kunt u bovendien parkeren tegen een laag tarief. Gastvrij voor iedereen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden