Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

De Stadstuyn

7,9 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over De Stadstuyn

7.9
(48 reviews)
Eten
8.1
Service
8.0
Sfeer
7.7
Schrijf een review

"Lekker eten op een mooie zomeravond"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben lekker gegegeten. We mochten een leuze maken uit de kaart, die gebruikt wordt voor de dinnercheck.
Heerlijk gezeten in de tuin achter het restaurant.

Jetje op 01 juni 2018

"gezellig etentje"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten op een mooi schaduwplaatsje onder 't groen.
perfecte bediening.

theo peters op 31 mei 2018

"Beetje fabriekerig. Prijzen opgeklopt voor aanbieding. Beperkte keuze."
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

De ontvangst was haastig en koel. Gaf geen gastvrij gevoel. Tijdens opnemen bestelling (niet van de drank, maar van het eten) werd mijn vrouw gemaand zich bij haar eigen bestelling te houden en niet te melden dat ik hetzelfde hoofdgerecht zou kiezen. Zoiets doe je niet als gastheer; gasten zijn geen VMBO horeca leer...

Lees hele review

De ontvangst was haastig en koel. Gaf geen gastvrij gevoel. Tijdens opnemen bestelling (niet van de drank, maar van het eten) werd mijn vrouw gemaand zich bij haar eigen bestelling te houden en niet te melden dat ik hetzelfde hoofdgerecht zou kiezen. Zoiets doe je niet als gastheer; gasten zijn geen VMBO horeca leerlingen! De keuze in voorgerechten (3), hoofdgerechten (3) en desserts (2) is beperkt en voor een diner van 16,50 is dat wel te begrijpen, maar voor de zogenaamde brutoprijs van het diner (33,00) weet ik vele restaurants te vinden waar ik dan liever zou eten, beter zou eten en leuker zou eten. De prijzen worden dus, om mensen binnen te hengelen met moderne -in ons geval Primera- aanbiedingen flink opgeklopt. Bescheidenheid zou hun sieren. Dan maar geen 50% "korting" maar bijvoorbeeld 25%. Het bakje met preigroente vond ik niks (taaie groene slierten) maar verder waren de gerechten afgezet tegen de netto (!) prijs prima. Demonstratief stonden op tafel twee varianten water elk voor een op de dop genoteerde prijs van €3,95. Ik heb er een hekel aan voor plat water te moeten betalen! Vaker bij Stadstuyn gegeten maar deze keer viel het totaalplaatje nogal tegen.

Gerard van Dijk op 05 mei 2018

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Toch een keuzemenu i.p.v. een verrassingmenu wat we online lazen. Fijn om toch nog wat keuze te hebben. Eten was heerlijk, niets op aan te merken. Ook de bediening was uiterst vriendelijk en alles verliep vlot.

Marlies S op 02 mei 2018

"Het heerlijke eten bij restaurant De Stadstuyn in nijmegen."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk en goed gegeten werden goed ontvangen en uitgelaten met de jassen, werden begeleid naar je tafel,werden snel geholpen en bediendt,het 3 gangen menu van de actie primera half geld, was heel goed kon bij gerechten zoals. Frietjes,groente,sla bij krijgen geen probleem,zeker voor herhaling vatbaar, supper we hebben genoten met ons 4e,gezellig,heerlijk en goed eten ! Toppie .

J van oers op 30 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Graafseweg 32 6512 CC Nijmegen

Over De Stadstuyn

Ons restaurant met internationale keuken is gevestigd in het centrum en biedt u steeds weer verrassende gerechten aangepast aan het seizoen. Bij ons is iedereen welkom, of het nu om een gezellig diner voor 2 of een grote groep tot 50 personen gaat. Zelfs vegetariërs hebben hier genoeg keuze. Onze grote en rustige stadstuin doet dienst als terras wanneer u heerlijk wilt eten of rustig een drankje wilt drinken. Daarbij is De Stadstuyn goed te bereiken met de trein, bus en auto. Om de hoek kunt u bovendien parkeren tegen een laag tarief. Gastvrij voor iedereen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden