De Paalkoepel

Frans |
8,5 (10 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 10 mensen zeggen over De Paalkoepel

8.5 Gebaseerd op 10 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Speciaal menu samengesteld. Heerlijk klaargemaakt. Verrassende "vergeten" groenten. Gezellige sfeer. Prachtig uitzicht. Goede uitleg door de bediening.

RvG op 17 mei 2018

"Heerlijk eten bij de Paalkoepel"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk gegeten bij de Paalkoepel met de Primerabon. De ontvangst was hartelijk en het eten was super. Konden kiezen uit een speciaal menu.
De entourage vonden dachten mijn man en ik verschillend over. Hij vond het nostalgisch ik vond het oud.
Maar het was wel gezellig.

T.oldenburger op 01 april 2018

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk gegeten bij de Paalkoepel en konden zelfs uit 3 verschillende gerechten kiezen . Het personeel was heel vriendelijk . De verlichting had voor ons iets minder fel gemogen .

Reinder Neef op 19 maart 2018

"Toppertje aan het meer"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteren heerlijk gegeten met vrienden. Prachtige lokatie aan het Paterswoldse meer. Heerlijk eten en professionele bediening!

Arthur Kruize op 15 maart 2018

"Heerlijk gegeten bij een prachtig uitzicht"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Als je in goed gezelschap kan genieten van heerlijk eten met een prachtig uitzicht op het half bevroren Paterswoldse meer, terwijl de zon in prachtige kleuren onder gaat, heb je niets te zeuren.

Duco op 28 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haren (Gr.) e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Paalkoepel

Keuken: Frans

U wilt uit eten in sfeervol restaurant in of rondom Groningen? Kom naar De Paalkoepel aan het Paterwoldsemeer in Haren. Hier kunt u terecht voor een overheerlijk ontbijt, high tea of een smaakvol diner. Geniet van de Franse keuken en de knusse ambiance aan het water. Perfect als uitgaansgelegenheid met familie, vrienden en bekenden.


Op nog geen tien minuten rijden van de dynamische stad Groningen en stadion ‘Euroborg’ van FC Groningen, op een idyllisch plekje aan het Paterswoldsemeer, vindt u Café Restaurant ‘De Paalkoepel‘.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Haren (Gr.) e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden