Bleu

8,1 (79 reviews)
75%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Bleu

Wat 79 mensen zeggen over Bleu

8.1 Gebaseerd op 79 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"primera restaurant actie"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Geboekt via de primera actie. Onze reservering was niet doorgekomen. Dat werd netjes opgelost. Bij het verrassingsmenu is er keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofgerechten en 3 nagerechten. We krijgen uitleg over de actie en het menu. Erg netjes. Alle gerechten als ook het toetje zijn goed van smaak. De porties zijn vol...

Lees hele review

Geboekt via de primera actie. Onze reservering was niet doorgekomen. Dat werd netjes opgelost. Bij het verrassingsmenu is er keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofgerechten en 3 nagerechten. We krijgen uitleg over de actie en het menu. Erg netjes. Alle gerechten als ook het toetje zijn goed van smaak. De porties zijn voldoende en er kan zoveel frites worden bijbesteld als gewenst. De rode huiswijn (merlot) is goed van smaak. Met de koffie is ook niets mis. Al met al een prima invulling van de actie.

W. van der Pol op 15 januari 2018

"Verrassend lekker"
7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Ongelofelijk hoe in de beperkte, ietwat onhandige door de verdieping en verlaging, ruimte zoveel gasten prettig geplaceerd worden. Wij zaten naast de entree en konden geamuseerd aanschouwen hoe constant zowel passanten als mensen met reservering vriendelijk onthaald werden. Via een bon van Primera konden wij kiezen ...

Lees hele review

Ongelofelijk hoe in de beperkte, ietwat onhandige door de verdieping en verlaging, ruimte zoveel gasten prettig geplaceerd worden. Wij zaten naast de entree en konden geamuseerd aanschouwen hoe constant zowel passanten als mensen met reservering vriendelijk onthaald werden. Via een bon van Primera konden wij kiezen uit een driegangenmenu menu. De uiensoep was lekker, iets aan de zoete kant, daar moet je van houden. Prettig was dat de crouton met gegrilde kaas naast de soepkom lag ipv erin. Het kippetje Bonne femme was lekker zacht met een lichte rooksmaak door de spekjes en groentetjes waar het in lag. Wel wat lastig eten uit een pannetje zonder ruimte om de botjes te lozen. De chocoladecrumble is een aanrader, wat bizar geserveerd in een soort koperenklankschaal.

Madelon op 13 januari 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk personeel, een warme, mooie inrichting en heerlijk eten! Wij komen zeker terug! In één woord: Top!

Evy Desmares op 04 januari 2018

"Great night"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Very good service, delicious menu and great ambient!! Totally recommended

Lupa Bello op 02 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bleu

Bistro Brasserie Bleu in Amsterdam is heerlijk down-to-earth. Hier kan je volop genieten van de klassieke Franse gerechten maar met een moderne touch.

De sfeer is relax en informeel. De keukenteam serveert fair en puur eten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bistro Brasserie Bleu. Wil je puur komen genieten? Boek nu snel een tafel en kom langs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden