Knife fork icon red

BravaCasa

8,1 (16 reviews)
78%

Wat 16 mensen zeggen over BravaCasa

8.1
(16 reviews)
Eten
8.8
Service
8.0
Sfeer
7.6
78%
Schrijf een review

"SUBLIME ..."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

HOE KAN HET ZIJN DAT DIT RESTAURANT DE NR. 1 VAN FLEVOLAND IS? SIMPEL: BRAVACASA MAAKT HET VERSCHIL TUSSEN RESTAURANTS WAAR GEWOON KAN ETEN EN EN RESTAURANTS WAAR LIEFDE VOOR DE VAK KAN VOELEN.

M.L. op 03 augustus 2019

"Meer dan uitstekend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de 50% AHDeal is het altijd fijn om bij Restaurant bravacasa te dineren. Lekker eten, vriendelijke bediening en prachtige ambiance. Ik kom graag terug.
Meer dan een 10 verdient ...

Nick op 31 juli 2019

6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Eten goed , bediening ok, eigenaren staan met mobieltjes en trainingsbroeken veel met elkaar te doen, gasten genegeerd. Kom niet meer terug, ondanks redelijk eten maar te duur

Alex Snoeijs op 08 juli 2019
Geverifiëerd

"Ervaring BravaCasa"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Helaas, slechte ervaring gehad. Toen we daar aankwamen, zaten de eigenaren buiten in het zonnetje en zeiden geen woord. Toen we binnen kwamen stond er een oud vrouwtje die gelijk naar buiten liep toen wij kwamen. Er stond een jongen in de keuken die heel vriendelijk was, alleen kon hij geen woord Nederlands! Zat maa...

Lees hele review

Helaas, slechte ervaring gehad. Toen we daar aankwamen, zaten de eigenaren buiten in het zonnetje en zeiden geen woord. Toen we binnen kwamen stond er een oud vrouwtje die gelijk naar buiten liep toen wij kwamen. Er stond een jongen in de keuken die heel vriendelijk was, alleen kon hij geen woord Nederlands! Zat maar in het Engels tegen ons aan te praten. Nou sorry hoor, in Nederland willen we graag Nederlands praten anders gaan we wel naar het buitenland. De twee mannen die buiten zaten die wilden blijkbaar ook niet helpen, en het oude vrouwtje kon alleen maar Italiaans. Toen dachten we van oké prima, dan gaan we wel ergens anders toe. Gelukkig hebben we heerlijk nog kunnen eten op de pannenkoekenboot, iets anders dan we verwacht hadden, maar wel heel vertrouwd en vriendelijk!

Vera op 27 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben bij dit restaurant ECHT lekker Italiaans gegeten, een aanrader. :)

Jacqueline Landauer op 25 april 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Sluis 8-10 1357PA Almere

Over BravaCasa

De keuken van restaurant Brava Casa in Almere is voor de taal waarmee zij willen uitdrukken; "wij zijn wat wij eten: harmonie, creativiteit, geluk, schoonheid, poëzie, ingewikkeldheid, magie, humeur, uitdaging en cultuur.

Het gebruik van producten en de technische kennis van voorbereiding, treden aan in de traditionele Siciliaanse keuken, samen met de smaken en de typische kleuren van ons eiland.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden