Knife fork icon red

Restaurantje Nummer 7

8,2 (71)

Wat zeggen mensen over Restaurantje Nummer 7

8.2
(71 reviews)
Eten
7.9
Service
8.3
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Top eten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een woord TOP gegeten. Vier gangen verassingsmenu met bobarrangement. Voorkeur vis aangegeven en daar geen spijt van gehad. Alles super vers en puur. Erg goede en vriendelijke bediening bovendien! Sterwaardig!!!

Simone en Hilger op 19 augustus 2018

"Heerlijk avondje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk genoten van vijf gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Zeer vriendelijke en professionele bediening. Was wat luidruchtig door tafels met groepen.

Wilco Steenkamp op 29 april 2018

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Prima ervaring ! Ik had een 50% kortingbon van Primera voor een 3 gangen surprise menu, na korting was dat 18€. Een heerlijke amuze van het huis , een bitterbal van asperge. Vooraf buikspek, daarna kabeljauw en als dessert naar keuze kaasplank of ijs. Prima wijn voor 5€ per glas en brand biertje voor ik meen 3,75€. Was erg lekker en prima bediening en entourage.

M op 29 april 2018

"Nummertje 7"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Voor ons een fantastische avond, erg lekker gegeten, vriendelijk en behulpzaam personeel. Het verrasssingsmenu was verrukkelijk.
Wij komen zeker nog terug.

Ineke op 27 april 2018

"Nummertje 7 "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en uitstekende, vriendelijke bediening ! Zeker voor herhaling vatbaar

Ursula op 02 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Middelburg e.o.

Rotterdamsekaai 7 4331 GM Middelburg

Over Restaurantje Nummer 7

Restaurantje nummer 7


Wij bevinden ons aan de Rotterdamsekaai 7 dicht bij de haven van Middelburg en een kleine 5 minuutjes wandelen van het centrum van Middelburg. Restaurantje nummer 7 is gevestigd in een monumentaal pand uit de 18e eeuw. Dit pand is tot 15 jaar geleden een woonhuis geweest waar nog alle oude en monumentale aspecten van toen in terug te vinden zijn. Het pand is omgevormd tot een Restaurantje met een indrukwekkende oude originele houten vloer, plafond schildering en aangevuld met hedendaagse zaken, maar het huiskamergevoel is behouden. Kortom een uitgangspunt van dit restaurantconcept is een avond uit met een heerlijk aperitief, rustig tafelen en nadien na te tafelen met een goed digestief.


Restaurantje nummer 7 staat symbool voor een goede Frans/ Internationale keuken gecombineerd met Zeeuwse accenten. Dit geeft lichte en fijne gerechten, die toegankelijk zijn voor een breed publiek, voor alle liefhebbers van de gastronomie. De keuken. De kwaliteit van onze gerechten wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de chef, Remco van Schijndel. Hij en zijn collega´s trachten dagelijks onze gasten te verrassen met verfijnde staaltjes gastronomie. De nadruk wordt gelegd op de eenvoud en de natuurlijke kracht van de ingrediënten. De keuken / kaart van Restaurantje nummer 7 is geschikt voor zowel een snelle of uitgebreide lunch, op reservering, als voor een uitgebreid diner. De kaart is seizoensgebonden en elke 3 maanden vallen er wel nieuwe gerechten te bespeuren.


Wij


Restaurantje nummer 7 wordt gerund door Janine en Michiel Kunst, vele jaren horeca ervaring in vele delen van het land, maar Zeeland bleef aan ons trekken. Eenmaal een Zeeuw dan wil je graag terug komen in deze mooie provincie. Natuurlijk hebben wij een team om ons heen waarmee wij u als gast een optimale avond willen verschaffen.


Groet uit Zeeland,


Janine en Michiel Kunst

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Middelburg e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden