Restaurant Smook

Nederlands |
8,6 (24 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 24 mensen zeggen over Restaurant Smook

8.6 Gebaseerd op 24 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker gegeten, vlees en vis waren van goeie kwaliteit!

Raymond Van der Lans op 28 juli 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We zijn op een prettige manier ontvangen in sfeervol restsurant. Toen wij arriveerden was het nog rustig maar al heel snel zat het helemaal vol. Na iets te drinken hebben besteld kregen wij de kaart om te bestellen. Wat wij toen geserveerd kregen was een verrassing. Zowel voor als hoofd en nagerecht waren echt een...

Lees hele review

We zijn op een prettige manier ontvangen in sfeervol restsurant. Toen wij arriveerden was het nog rustig maar al heel snel zat het helemaal vol. Na iets te drinken hebben besteld kregen wij de kaart om te bestellen. Wat wij toen geserveerd kregen was een verrassing. Zowel voor als hoofd en nagerecht waren echt een smaaksensatie. Het vlees in mijn geval een tournedos was zonder saus bijzonder goed van smaak en zo zacht als boter. Alles is op een rustige vriendelijke manier geserveerd en na drie uur vertoeven zijn wij zeer tevreden huiswaarts gegaan. Hier komen wij zeer zeker terug. Een aanrader.

Rien de Reus. op 13 april 2019
Geverifiëerd

"Diner bij Smook"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Naar aanleiding van een diner gisteren heb ik zeer zeker genoten met een vriendin en schrijf ik deze review. Zeker voor herhaling vatbaar???

Jennie (J.M.) van der Sluis op 12 april 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten gisterenavond met mijn dochter,voor herhaling vatbaar! Bedankt!!😊👍

MN op 11 maart 2019
Geverifiëerd

"Lekker"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Gewoon goed gegeten en gezellige zaak. Komen zeker were terug.

Bas op 30 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oud-Beijerland e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Smook

Keuken: Nederlands

Welkom bij restaurant Smook in Oud-Beijerland. Al hun specialiteiten worden bereid op hun authentieke houtskool grill, dit resulteert in een ongeëvenaarde smaak. Zij kiezen er niet voor om zomaar met een stuk vlees te werken, zij kiezen ervoor om met kwalitatief hoogwaardig vlees te werken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oud-Beijerland e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden