TOTT

Aziatisch, Thais |
9,1 (195 reviews)
98% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 195 mensen zeggen over TOTT

9.1 Gebaseerd op 195 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"TOTT is Top"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Top restaurant. Het niet heel groot en dat geeft wel een intieme sfeer. De service is goed, het personeel heel vriendelijk en kundig. Het eten is heel lekker. Ik heb een halve ster in mindering gebracht omdat de kipsaté iets aan de droge kant was maar het was nog steeds goed te doen. Naast pindasaus krijg je nog een...

Lees hele review

Top restaurant. Het niet heel groot en dat geeft wel een intieme sfeer. De service is goed, het personeel heel vriendelijk en kundig. Het eten is heel lekker. Ik heb een halve ster in mindering gebracht omdat de kipsaté iets aan de droge kant was maar het was nog steeds goed te doen. Naast pindasaus krijg je nog een aantal sausjes erbij die echt een aanvulling zijn. 9/10 ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Rianne op Gister
Geverifiëerd

"Aanrader!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Met de Lidlrestaurantbon kregen we de Chef's Special met 25% korting. Zowel voor-, hoofd- als nagerecht bestond uit een proeverij en daarbij hadden ze zich er niet vanaf gemaakt. Ruim voldoende, zeer smakelijk, absoluut voor herhaling vatbaar, ook zonder kortingsbon. Favoriet aan tafel waren de voorgerechten en de n...

Lees hele review

Met de Lidlrestaurantbon kregen we de Chef's Special met 25% korting. Zowel voor-, hoofd- als nagerecht bestond uit een proeverij en daarbij hadden ze zich er niet vanaf gemaakt. Ruim voldoende, zeer smakelijk, absoluut voor herhaling vatbaar, ook zonder kortingsbon. Favoriet aan tafel waren de voorgerechten en de nagerechten, maar daarmee willen we niet zeggen dat de saté'tjes van het hoofdgerecht niet superlekker waren. Friet of rijst moet je apart bijbestellen, porties zijn ruim genoeg. Waarschuwing: 'de some-like-it-hot'-upgrade is ook echt HOT. Personeel heel vriendelijk en vrolijk. Aanrader!

Em op 20 mei 2023
Geverifiëerd

"Prima eten"
5.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 1

Aftandse oude keet. Als ik niet had gereserveerd met kortingsbon dan waren we meteen vertrokken. Verfloze deuren, de vloer ziet er verschrikkelijk vies uit. Om naar het toilet te gaan moest ik langs openstaande bakken met vlees. Alles geeft een groezelige indruk. Maar het eten was super. Het vlees wat om te s...

Lees hele review

Aftandse oude keet. Als ik niet had gereserveerd met kortingsbon dan waren we meteen vertrokken. Verfloze deuren, de vloer ziet er verschrikkelijk vies uit. Om naar het toilet te gaan moest ik langs openstaande bakken met vlees. Alles geeft een groezelige indruk. Maar het eten was super. Het vlees wat om te smullen en de gamba's nog meer. Helaas kwam onze patat pas toe we onze borden al leeg hadden, ik moest 2x om vragen. Wel was het personeel vriendelijk en vrolijk. Prima gegeten, maar dit was 1 keer en nooit weer.

Andi op 16 mei 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten en goed en aardig service personeel "
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk eten en goed en aardig service personeel

Sebastian Kümmerlen op 13 mei 2023
Geverifiëerd

"Lekker"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Verrukkelukke sate

Karin Merkelbach op 29 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Toon telefoonnummer

Over TOTT

Keuken: Aziatisch, Thais

Keukencafé TOTT is te vinden in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. Een knus en enorm gezellig cafe waar je kan genieten van verrukkelijke gerechten. De specialiteit is de huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté. Ook als je een visliefhebber of vegetariër bent ben je bij Keukencafé TOTT zeker op de juiste plek. De menukaart staat vol met overheerlijk Aziatisch/Thais geïnspireerde gerechten. TOTT ziens in tott!

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden