Restaurant Sense*

Frans | €€€
9,1 (425 reviews)
97% aanbevolen

3-gangen Michelin lunch Chef's Challenge € 59,-

Restaurant Sense*

Frans | €€€
9,1 (425 reviews)
97% aanbevolen

3-gangen Michelin lunch Chef's Challenge € 59,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Michelin lunch Chef's Challenge
€ 59,-

Restaurant Sense* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen michelin lunch chef's challenge. Ontdek Restaurant Sense* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen michelin lunch chef's challenge.

Reserveer nu jouw tafel bij Restaurant Sense*!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 maart 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner incl. bruisend aperitief
€ 95,-

Restaurant Sense* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen michelin diner incl. bruisend aperitief. Ontdek Restaurant Sense* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen michelin diner incl. bruisend aperitief.

Reserveer nu jouw tafel bij Restaurant Sense*!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 maart 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 425 mensen zeggen over Restaurant Sense*

9.1 Gebaseerd op 425 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Origineel en lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was origineel en smaakvol en wijn arrangement vind ik interessant. Service was ook op de hoogte. Wat mij even tegen valt - kok die hand aan de klant gaf en verder zonder het handwassen terug ging koken.

Yulia Philippenko op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Smakelijke onbalans"
7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

Prachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, m...

Lees hele review

Prachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, maar we zitten hier tussen de sterren dus kom maar door. Het tussengerecht is een prachtige bereiding van aardappel, maar wel een eenhaps portie, maatje amuse. Aangenomen dat het dessert uit het oorspronkelijke menu 1/5 van de totaalprijs uitmaakt, dan kost dit tussendoortje feitelijk €25 en dat is toch echt buiten proportie. De geserveerde wijnen van €12 per glas zijn (bijna) gelijk aan flesprijs in de winkel en ook het pilsje in de kekke blauwe fles gaat 4x over de kop: €6. Andere gelegenheden die we recentelijk bezochten hanteren overigens vergelijkbare marges en dat drukt de belevenis toch enigszins.

Raynor Overhand op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Heel goed eten"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Heel goed eten maar schrokken wel van de prijzen van de bubbels(geen champagne en 17 euro per glas)

Donna Turk op 26 maart 2023
Geverifiëerd

"Gezellige avond"
7.3 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 7

Fijne en attente bediening.
Goede sfeer en veel privacy.
Het eten was heel bijzonder. Het waren kleine schilderijtjes maar helaas niet altijd de smaakexplosie die je zou verwachten.
Jammergenoeg erg kleine porties voor pittige prijzen.

Marja op 25 maart 2023

"Veel meer van verwacht, teleurstellend."
3.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 1

De beleving van een sterrenrestaurant was ver te zoeken. We werden verwisseld met een andere reservering over allergiën. Het meubilair is echt outdated en kan echt niet meer, ondanks dat nieuw in bestelling is. De starters waren veelbelovend maar de tussengerechten (kabeljauw en ongare gamba) en het hoofdgerecht (du...

Lees hele review

De beleving van een sterrenrestaurant was ver te zoeken. We werden verwisseld met een andere reservering over allergiën. Het meubilair is echt outdated en kan echt niet meer, ondanks dat nieuw in bestelling is. De starters waren veelbelovend maar de tussengerechten (kabeljauw en ongare gamba) en het hoofdgerecht (duif) waren wel teleurstellend. Ook de opmaak van groentes was veel (koolrabi) van hetzelfde en zat er weinig kleur op de borden. Vergeleken met andere sterrenrestaurants waar wij regelmatig komen was dit ver onder de maat en moet er flink aan de weg getimmerd worden om dit te verbeteren.

Johan van A op 20 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Sense*

Keuken: Frans

Sense restaurant, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2022 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden