Restaurant Sense*

Frans | €€€
9,2 (528 reviews)
97% aanbevolen

Wat 528 mensen zeggen over Restaurant Sense*

9.2 Gebaseerd op 528 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super middag."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij (4 dames) hebben een topmiddag gehad. Deze foto heb ik rondgestuurd met de titel : Zo lekker, zo mooi, zo gezellig!
Reactie hierop: Wat een plaatje. Inderdaad perfect

Niche op 09 maart 2024
Geverifiëerd

"Geweldig eten zoals altijd "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het blijft een fantastische eet belevenis maar ook ; ik voel me een bevoorrecht mens als ik bij Sense eet❣️we hadden twee gasten meegenomen en die waren net zo onder de indruk van het eten heerlijke amuses prachtige bijbehorende wijnen goede uitleg en sfeer

marjolein op 04 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijke middag"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een heerlijke middag hebben we hier gehad. Alles is zoals het moet zijn. Prettige en vriendelijk ontvangst, heerlijk menu, goede wijnen erbij, zalig gegeten.

Hebben we nog iets te mauwen? Ja, als het dan toch mag, bonbons maken in de open keuken tijdens de lunch is heel hinderlijk. We konden niet eens hor...

Lees hele review

Wat een heerlijke middag hebben we hier gehad. Alles is zoals het moet zijn. Prettige en vriendelijk ontvangst, heerlijk menu, goede wijnen erbij, zalig gegeten.

Hebben we nog iets te mauwen? Ja, als het dan toch mag, bonbons maken in de open keuken tijdens de lunch is heel hinderlijk. We konden niet eens horen wat de dame van de bediening tegen ons zei.

En misschien een beetje ouderwets, maar klein kinderen horen niet in een zaak als dit thuis. De baby kroop over de grond, gooide zijn eten op de grond, en af en toe duidelijk te horen. Neem een oppas.

Lostris Mamose op 02 maart 2024
Geverifiëerd

"Het was weer geweldig goed."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 5 gangendiner genoten met wijnarrangement, gezellige sfeer en prachtig interieur.

Gruson Monique op 19 februari 2024
Geverifiëerd

"Heerlijke gerechten "
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Mooi opgemaakte borden. Heerlijke gerechten. Enthousiaste sommelier die veel over de wijnen wist te vertellen.

Ik mis wel iets van knusheid in het interieur.

Nicole Scheek op 16 februari 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Sense*

Keuken: Frans

Voel je welkom bij Sense! Het moderne restaurant in hartje Den Bosch is voor de twaalfde keer bekroond met een Michelinster en wordt geroemd om de ontspannen sfeer en no-nonsense, gastvrije bediening én exclusieve kaaswagen.

Met respect voor de seizoenen en een voorliefde voor Aziatische fraîcheur runt Chef Dennis Middeldorp zijn creatieve keuken. Hij heeft oog voor Nederlandse producten en toont zijn creativiteit ook met plantaardige gerechten. Zijn liefde voor de botanische gastronomie gaat hand in hand met zijn liefde voor vlees en vis.

Bij mooi weer is het puur genieten op het ruime terras gelegen aan het historische Jeroen Boschplein!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden