Knife fork icon red

Restaurant Sense*

9,0 (160 reviews)
95%

Wat 160 mensen zeggen over Restaurant Sense*

9.0
(160 reviews)
Eten
9.1
Service
9.1
Sfeer
8.8
95%
Schrijf een review

"Super gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was super, veel persoonlijke aandacht en ruimte om af te wijken van het vaste menu. Leuke, informele sfeer.

Carlijn op 29 november 2018

"Sterrenkok!!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Het was werkelijk een fantastische beleving! Alles klopte. De "gangen" waren elke keer weer een pláátje op het bord.
Dit verrassingsmenu bestond grotendeels uit vis, iets meer vlees had leuk geweest.
Maar verder....tóp!

Addy Vermeulen op 09 maart 2018

"onvergetelijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles klopte op deze avond. we werden heel gastvrij ontvangen. We hadden een 5 gangen diner inclusief wijnen geboekt. wat zijn wij in de watten gelegd. Top gerechten en heerlijke bijpassende wijnen. Pejrsoneel deed echt moeite om het iedereen naar zijn zin te maken. echt een aanrader voor iedereen die iets byzonders wil eten en drinken

Judith op 26 februari 2018

"Op en top hord geregelde avond "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Vanaf de binnenkomst tot en met het vertrek zijn we door het personeel meegenomen op een fantastische reis! De sommelier had goede wijnen uitgekozen, het eten was in balans en ook de opmaak was goed verzorgd.

Kortom: een geweldige avond met een heerlijke culinaire reis van bijna 4 uur!

Bob Heijmans op 15 februari 2018

"Wat een belevenis"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden een chef-table arrangement in dit sterrenrestaurant. Het voordeel is dat je kunt zien hoe de brigade van een gerenommeerd restaurant fantastisch op elkaar ingespeeld is en samenwerkt. Je ziet met hoeveel precisie en aandacht de borden opgemaakt worden. En dan mag je gaan proeven, genieten van alle smaken d...

Lees hele review

We hadden een chef-table arrangement in dit sterrenrestaurant. Het voordeel is dat je kunt zien hoe de brigade van een gerenommeerd restaurant fantastisch op elkaar ingespeeld is en samenwerkt. Je ziet met hoeveel precisie en aandacht de borden opgemaakt worden. En dan mag je gaan proeven, genieten van alle smaken die perfect bij elkaar passen. Fantastische gerechten, perfecte bediening. Het is genieten als de wijnen die je gaat drinken gepresenteerd worden. Prachtige verhalen worden daarbij verteld en dat geldt ook voor de kazen. De avond was helemaal af toen Dennis Middeldorp een praatje kwam maken. Je voelt je bij Sense welkom, wordt in de watten gelegd. Wat een sfeer, wat een belevenis. Wij komen hier graag en komen zeker weer terug. Klasse.

Jan Stoel op 23 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden