Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Sense*

8,9 (68)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 januari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen Michelin diner incl 4 amuses
€ 85,- € 62,50

Restaurant Restaurant Sense* is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 van de Michelin sterren restaurants.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Sense* beloond met een prachtige 9,06. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 62,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 7-gangen Tasting Menu
€ 92,50

Restaurant Restaurant Sense*, ligt midden in het sfeervolle Den Bosch.

Een diner bij Sense Restaurant is een culinair samenspel van de pure en creatieve gerechtjes van Patron Cuisinier Dennis Middeldorp, prachtig aangevuld met de wijnen van Sommelier Sven Heijkoop.

Wil je alles proeven? Laat je dan verrassen door het luxe 7-gangen tasting menu. Bij dit restaurant wordt "op Olympisch niveau gekookt", aldus de Michelinsterren chef Dennis Middeldorp.

Speciaal voor Diningcity heeft hij een luxe 7-gangen tasting menu samengesteld voor maar € 92,50 p.p.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Sense*

8.9
(68 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Heerlijk avondje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Aanrader in hartje Den Bosch. Heerlijke eten en mooie bijpassende wijnen. Aan de alcholvrije cocktails werd ook veel aandacht besteed. We zaten met z'n 8en aan een ronde tafel, wat ik altijd erg gezellig vindt. Enige minpuntje was dat deze tafel niet zo stevig was.

Karen de Jong op 21 oktober 2019

"lekker en relaxed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Elke gang was weer een verrassing, mooi opgemaakt en lekker. Ook leuk dat je in de keuken kan kijken. Fijne afstand tussen de tafels. Goed rekening gehouden met dieetwensen, vriendelijke bediening. De bediening is professioneel maar een stuk gezelliger dan andere restaurants met een ster. Voor mij is juist die combinatie van goed eten op niveau met de sympathieke bediening een reden om terug te komen.

Tas op 10 oktober 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben de gerechtjes gesavoureerd,heerlijk!Er was heel weinig brood voor 4personen,en toen het op was,kwam de boter,dus we dachten dadelijk weer nieuw vers brood,maar dat kwam niet.....Mijn man had nog honger,krijgt vandaag stamppot😀

Richard Reijnen op 09 oktober 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten bij Sense. Het menu was afwisselend. Mooi opgemaakte borden. Goed overleg over evt persoonlijke wensen en de bijpassende wijn. Wij hadden een prima avon

Janny op 09 oktober 2019

"Fantastisch restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat is Sense een heerlijk restaurant, alles klopt, de inrichting, het eten, de bijpassende wijnen en het personeel. En het restaurant ligt midden in de Bourgondische stad Den Bosch. Wij hebben genoten van deze fantastische ervaring en komen zeker terug!

Helena Jensch op 09 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden