Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 49,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Sense*

8,9 (81 reviews)

4-gangen Michelin lunch € 49,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 49,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 15 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen Michelin diner inclusief apertief en amuses
€ 88,- € 65,-

Restaurant Restaurant Sense* is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 van de Michelin sterren restaurants.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Restaurant Sense* beloond met een prachtige 9,06. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 65,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 15 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 81 mensen zeggen over Restaurant Sense*

8.9
(81 reviews)
Eten
8.9
Service
9.1
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Sense: goed, marr niet verassend (goed). "
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Gisteravond naar Sense geweest: een prachtig gelegen pand, mooi verlicht, aan het Jeroen Boschplein. Binnen ook twee eetzalen, met gezellige ronde tafels, op flinke afstand van elkaar. Bediening was nogal stug, en begin bij eerste amuse met uitserveren van iets met kaas, terwijl ik tevoren had aangegeven geen kaas t...

Lees hele review

Gisteravond naar Sense geweest: een prachtig gelegen pand, mooi verlicht, aan het Jeroen Boschplein. Binnen ook twee eetzalen, met gezellige ronde tafels, op flinke afstand van elkaar. Bediening was nogal stug, en begin bij eerste amuse met uitserveren van iets met kaas, terwijl ik tevoren had aangegeven geen kaas te willen (wel excuses en alertheid daarna). We hadden een 5 gangen menu, het zag er allemaal mooi uit, maar er was eigenlijk nergens een echte smaaksensatie, iets bijzonders/echt lekkers.
Ik koos drie wijnen, uit het arrangement, de eerste was witte wijn uit ZuidAfrika (heel erg goed), de tweede (ook wit) uit NoordPortugal: viel mij erg tegen, er zijn veel betere Portugese wijnen, glas ook niet opgedronken. (ik kreeg indruk dat anderen later andere witte wijn kregen bij arrangement) Rode wijn bij wild was weer OK.
Al met al een leuke avond Den Bosch, vooral ook door mijn onderhoudende gesprekspartner.

willem op 23 december 2019
Geverifiëerd

7.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 9

Leuke gerechten. Goed van smaak.

BW op 11 december 2019
Geverifiëerd

"Kleurrijke borden"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Een 4 gangen menu genoten tijdens de lunch. De gerechten waren kleurrijk en er was veel aandacht voor details met veel verschillende ingrediënten. Kon door het pallet van smaken de tonijn niet meer onderscheiden. Jammer. Het tussengerecht met verschillende bereidingen van selderij en een bitterbal van oude kaas, had...

Lees hele review

Een 4 gangen menu genoten tijdens de lunch. De gerechten waren kleurrijk en er was veel aandacht voor details met veel verschillende ingrediënten. Kon door het pallet van smaken de tonijn niet meer onderscheiden. Jammer. Het tussengerecht met verschillende bereidingen van selderij en een bitterbal van oude kaas, had wat hoger op smaak mogen zijn. De schotel met de wilde eend was echter perfect. Op het randje van rauw gegaarde eend, maar wat mij betreft helemaal goed. Als dessert een kaasplankje. Mooie variatie van kaas en goed temperatuur.

Maan op 11 december 2019
Geverifiëerd

"Geweldige middag"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben genoten. Alles klopte.

Heidi Verwijst op 09 december 2019
Geverifiëerd

"Dining with stars"
7.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 8

Verwachtingen zijn op een aantal punten voor een sterren restaurant niet uitgekomen. Variatie in het opdienen van de gerechten zou gevarieerder kunnen. Buitenom het gekozen arrangement werd onvoldoende duidelijk wat er bij kwam. Het leek of alles inclusief was. De kosten van een glas wijn bij een gang zijn wel erg hoog.

Christiaan Den Dekker op 08 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden