Supermercado

Mexicaans, Argentijns / Steak | €€
8,1 (47 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 47 mensen zeggen over Supermercado

8.1 Gebaseerd op 47 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wow"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wow we hebben lekker wat gedronken en daarna zalm van de bbq besteld.
Damm dit was super lekker en We hadden we niet verwacht. Het was super!!! Tevens was de bediening ook super, Met name André was super in de bediening

Ceryl op 23 augustus 2020

"Wow"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wow we hebben lekker wat gedronken en daarna zalm van de bbq besteld.
Damm dit was super lekker en We hadden we niet verwacht. Het was super!!! Tevens was de bediening ook super, Met name André was super in de bediening

Ceryl op 23 augustus 2020

"Heerlijk gegeten en leuke sfeer!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Tijdens de restaurantweek heerlijk gegeten, leuke goedlachse bediening. Goede porties, mooi opgemaakt en leuke ambiance! Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem op 14 maart 2014

"Heerlijk gegeten en leuke sfeer!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Tijdens de restaurantweek heerlijk gegeten, leuke goedlachse bediening. Goede porties, mooi opgemaakt en leuke ambiance! Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem op 14 maart 2014

"Restaurantweek - diner"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Vrijdag 7 maart voor het eerst gegeten bij Blender. Nog nooit van gehoord, maar zag hun naam toevallig in Metro in het kader van de restaurantweek.

Bij binnenkomst werden we gelijk opgevangen met de vraag of we gereserveerd hadden en of de jassen konden worden opgehangen - waarvoor we een ontvangstbewijsje krege...

Lees hele review

Vrijdag 7 maart voor het eerst gegeten bij Blender. Nog nooit van gehoord, maar zag hun naam toevallig in Metro in het kader van de restaurantweek.

Bij binnenkomst werden we gelijk opgevangen met de vraag of we gereserveerd hadden en of de jassen konden worden opgehangen - waarvoor we een ontvangstbewijsje kregen, wat we niet snapten totdat we hoorden dat er later op de avond gedanst kon worden.

Voordat we aan ons tafeltje gingen zitten, hebben we eerst een drankje bij de bar genuttigd; ik een non-alcoholische cocktail, mijn partner een biertje.
Eenmaal aan tafel koos mijn partner voor het vleesmenu van de restaurantweek met daarbij het wijnarrangement (inclusief koffie na afloop) en voor mij zou er iets vegetarisch worden gemaakt. Ik als BOB heb het bij water gehouden.

Zonder jullie te vervelen met details over ons eten: alles smaakte bijzonder lekker, was met zorg bereid en met aandacht voor detail op de borden gepositioneerd. Ik begreep van mijn partner dat de wijnen goed smaakten (van de desertwijn heb ik een nipje genomen en die smaakte goed).

De sfeer in het restaurant was gezellig: muziek (niet te luid) op de achtergrond en geroezemoes van andere gasten.
De aankleding is neutraal met bijzondere details, zoals de geschilderde teksten op de muur waar wij zaten en een (beweegbare) scheidingswand gemaakt van (oude?) houten luiken.

De bediening was uitstekend. De gastvrouw die ons tafeltje bediende was goedlachs en had na een keer al door dat mijn partner al graag zijn wijntje had voordat het eten werd gebracht (en volgde het eten prompt na inschenken van de wijn). Het is al weer enige tijd geleden dat we een dergelijke bediening hadden meegemaakt: een heuse pluim waard!

Bij vertrek was de DJ bezig zijn spullen op te zetten. Tegen inlevering van het ontvangstbewijsje kregen wij onze jassen overhandigd.

Kortom: ja, we komen hier zeker nog een keertje eten, wellicht op een wat later tijdstip, zodat we het dansen mee kunnen maken.

Annette Vleming op 10 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Supermercado

Keuken: Mexicaans, Argentijns / Steak

HOLA!


Supermercado is een cocktailbar-restaurant met een swingende Latijns-Amerikaanse keuken en een streetfood vibe.


Gezinnen, vriendengroepen, zakelijke diners en flexwerkers. Iedereen kan bij ons genieten van verschillende Latijns-Amerikaanse gerechten: van een Argentijnse ribeye tot Mexicaanse taco's en van een Peruaanse ceviche tot en met een hamburger. Het vlees wordt allemaal bereid op een houtskoolgrill. Zelfs de allerkleinsten kunnen zich bij ons prima vermaken in de ‘Mini Mercado’.


Hasta Pronto!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden