Restaurant de Meiboom

Frans | €€
9,3 (40 reviews)
100% aanbevolen

Restaurant de Meiboom

Frans | €€
9,3 (40 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 40 mensen zeggen over Restaurant de Meiboom

9.3 Gebaseerd op 40 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurant heeft een warme sfeer en in combinatie met de vriendelijke bediening voel je je al snel op je gemak. Wij hebben die avond gekozen voor een 3 gangenmenu wat ons erg goed beviel. Ons werd de chateaubriand aangeraden wat het beste biefstuk zou zijn van Uruguay en dit gerecht was voortreffelijk bereid en ...

Lees hele review

Het restaurant heeft een warme sfeer en in combinatie met de vriendelijke bediening voel je je al snel op je gemak. Wij hebben die avond gekozen voor een 3 gangenmenu wat ons erg goed beviel. Ons werd de chateaubriand aangeraden wat het beste biefstuk zou zijn van Uruguay en dit gerecht was voortreffelijk bereid en zeker aan te raden. Tot slot heeft de bediening voor mij aan de chef gevraagd om een "simpel" bolletje vanille ijs en kreeg ik alles behalve een simpel bolletje wat ik zeer waarderen kon. Zo kon ik, als een niet echt dessertliefhebber, genieten van mijn toetje.

Milène Van den Berg op 11 oktober 2019
Geverifiëerd

"Diner tijdens weekendverblijf Kempervennen."
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Had hogere verwachtingen volgens de foto's op hun website. Het eten was lekker en de zaal zat vol., maar dat was het ook. De vegetarische keuze beperkte zich tot eentje en dat wou mijn schoondochter niet. Er werd een alternatief aangeboden dat weldra op de kaart komt maar dat heeft nog wat verfijning nodig. Wel tof ...

Lees hele review

Had hogere verwachtingen volgens de foto's op hun website. Het eten was lekker en de zaal zat vol., maar dat was het ook. De vegetarische keuze beperkte zich tot eentje en dat wou mijn schoondochter niet. Er werd een alternatief aangeboden dat weldra op de kaart komt maar dat heeft nog wat verfijning nodig. Wel tof dat garçon met zijn handicap perfect functioneerd (al 22 jaar volgens zijn fierheid).
Toch nog genoten van het geheel concept.

Paul

Paul op 30 september 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig lekker gegeten voor een zeer nette prijs. De bediening was zeer prettig: vriendelijk ongedwongen maar toch gepast. De zaak straalde de gemoedelijkheid uit. We gaan zeker nog eens terug.

Lex van Barschot op 27 september 2019
Geverifiëerd

"een verademing!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben super gegeten, in een gezellige ambiance met een geweldige bediening!

Marian Bongenaar op 18 mei 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een gezellig restaurant is de Meiboom...heerlijke keuken en zeer vriendelijke bediening!Aanrader!

E Willems op 30 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Waalre e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant de Meiboom

Keuken: Frans

Restaurant de Meiboom is al 100 jaar een begrip in Aalst-Waalre. Het restaurant voelt aan als een Brabantse huiskamer, dat zorgt voor een aangename ambiance. Een aantal werknemers met autisme zorgen voor een nog betere sfeer. De menukaart staat vol heerlijke gerechten, die met zorg zijn samengesteld door het keukenteam. Kom genieten van de gezellige huiselijke sfeer en de meest smakelijke gerechten bij restaurant de Meiboom!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Waalre e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden