Knife fork icon red

Restaurant de Meiboom

9,3 (40 reviews)

Wat 40 mensen zeggen over Restaurant de Meiboom

9.3
(40 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.1
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurant heeft een warme sfeer en in combinatie met de vriendelijke bediening voel je je al snel op je gemak. Wij hebben die avond gekozen voor een 3 gangenmenu wat ons erg goed beviel. Ons werd de chateaubriand aangeraden wat het beste biefstuk zou zijn van Uruguay en dit gerecht was voortreffelijk bereid en ...

Lees hele review

Het restaurant heeft een warme sfeer en in combinatie met de vriendelijke bediening voel je je al snel op je gemak. Wij hebben die avond gekozen voor een 3 gangenmenu wat ons erg goed beviel. Ons werd de chateaubriand aangeraden wat het beste biefstuk zou zijn van Uruguay en dit gerecht was voortreffelijk bereid en zeker aan te raden. Tot slot heeft de bediening voor mij aan de chef gevraagd om een "simpel" bolletje vanille ijs en kreeg ik alles behalve een simpel bolletje wat ik zeer waarderen kon. Zo kon ik, als een niet echt dessertliefhebber, genieten van mijn toetje.

Milène Van den Berg op 11 oktober 2019
Geverifiëerd

"Diner tijdens weekendverblijf Kempervennen."
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Had hogere verwachtingen volgens de foto's op hun website. Het eten was lekker en de zaal zat vol., maar dat was het ook. De vegetarische keuze beperkte zich tot eentje en dat wou mijn schoondochter niet. Er werd een alternatief aangeboden dat weldra op de kaart komt maar dat heeft nog wat verfijning nodig. Wel tof ...

Lees hele review

Had hogere verwachtingen volgens de foto's op hun website. Het eten was lekker en de zaal zat vol., maar dat was het ook. De vegetarische keuze beperkte zich tot eentje en dat wou mijn schoondochter niet. Er werd een alternatief aangeboden dat weldra op de kaart komt maar dat heeft nog wat verfijning nodig. Wel tof dat garçon met zijn handicap perfect functioneerd (al 22 jaar volgens zijn fierheid).
Toch nog genoten van het geheel concept.

Paul

Paul op 30 september 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig lekker gegeten voor een zeer nette prijs. De bediening was zeer prettig: vriendelijk ongedwongen maar toch gepast. De zaak straalde de gemoedelijkheid uit. We gaan zeker nog eens terug.

Lex van Barschot op 27 september 2019
Geverifiëerd

"een verademing!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben super gegeten, in een gezellige ambiance met een geweldige bediening!

Marian Bongenaar op 18 mei 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een gezellig restaurant is de Meiboom...heerlijke keuken en zeer vriendelijke bediening!Aanrader!

E Willems op 30 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Waalre e.o.

Eindhovenseweg 29 5582 HN Waalre

Over Restaurant de Meiboom

Restaurant de Meiboom is al 100 jaar een begrip in Aalst-Waalre. Het restaurant voelt aan als een Brabantse huiskamer, dat zorgt voor een aangename ambiance. Een aantal werknemers met autisme zorgen voor een nog betere sfeer. De menukaart staat vol heerlijke gerechten, die met zorg zijn samengesteld door het keukenteam. Kom genieten van de gezellige huiselijke sfeer en de meest smakelijke gerechten bij restaurant de Meiboom!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Waalre e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden