Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

't Hooghe Water

7,6 (124 reviews)

Wat 124 mensen zeggen over 't Hooghe Water

7.6
(124 reviews)
Eten
7.6
Service
7.7
Sfeer
7.5
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Wij hebben heerlijk gegeten en zullen zeker terugkomen Wij zullen ook gebruik gaan maken van de thema avonden waarop wij attent gemaakt werden.

Anoniem op 03 september 2013

3.0 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 3

Tot onze GROTE spijt werd tot 2 x toe onze reservering, bevestigd door u en het Hooghe Water, geannuleerd vanwege overboeking!

D.H. van Golden op 01 september 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Mooi menu was er samengesteld. De salade met de fruit du mer met limoen was lekker fris, zeebaars en speenvarken precies goed bereid. Roomsaus bij zeebaars subtiel. We zaten op het laagdrempelige terras met uitzicht op de IJssel. Wij gaan hier terugkomen.

Anoniem op 01 september 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Krijg geen beweging in de schuifblad,
Keuken een 8
Service een 8
Sfeer een 8

Wij hebben heerlijk gegeten, lekker buiten op het terras, was prachtig weer.
Wat ik een mikpunten vond, de wijn werd niet aan tegel ontkurkt
Groet Franca. Leensma

Franca Leensma op 28 augustus 2013

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten op het terras van het restaurant. Aangename bediening. Complimenten voor de kok voor de fijne samenstelling van de gerechten.

Anoniem op 28 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.

Groenedijk 48 2904 LB Capelle aan den IJssel

Over 't Hooghe Water

Vanuit restaurant 't Hooghe Water in Capelle aan de IJssel is er een grandioos uitzicht over het water van de Hollandsche IJssel. Het interieur is eigentijds en warm met een entourage die ook de zakenvrouw/man aanspreekt. Door de speciaal ontworpen kroonluchters die de hoge ruimte een bijzondere uitstraling geven en de entresol waar je tussen de verlichting van Parijse bolletjes dineert, is ’t Hooghe Water geschikt voor een romantisch diner voor twee, maar zeker ook voor grotere gezelschappen en alles wat er tussen zit. Ook voor brunches, high tea, receptie, feesten en partijen of een (nieuwjaars-) borrel weet men ’t Hooghe Water goed te vinden.

Op de menukaart, die regelmatig wisselt, vind je een prima prijs-kwaliteit verhouding met perfect bereide gerechten uit de internationale keuken en seizoensgerechten.

Zomers terras

Het terras van restaurant ’t Hooghe Water biedt de gasten een uniek, wijds uitzicht over de Hollandsche IJssel. U geniet van het sonore motorgeluid van de binnenvaartschepen, maar ook van trendy waterscooters, waterskiërs, zeiljachten of plezierjachten. Terwijl u geniet van een heerlijk drankje of heerlijke lunch of diner, trekken deze schepen aan u voorbij. U kunt een keuze maken uit de kleine kaart/terraskaart en vanaf 17.00 uur van de grote kaart. Het terras biedt voor de automobilisten, fietsers of wandelaars een ideaal rustpunt om even een hapje en drankje te nuttigen.


 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden