Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 124 mensen zeggen over 't Hooghe Water
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, mooie lokatie, prima bediening!
We hadden er wel graag nog een stukje brood bij gekregen, verder helemaal top!
Dinsdag 27 juli wezen eten in dit restaurant waar wij het PROEF menu kregen voorgeschoteld.
Het menu viel al op door zeer gewaagde combinaties en vlees en visgerechten door elkaar.
De zeer vriendelijke bediening die ook nog hun vak kenden,wat je niet vaak meer tegen komt,serveerde een heerlijke droge witte wijn Ma...
Dinsdag 27 juli wezen eten in dit restaurant waar wij het PROEF menu kregen voorgeschoteld.
Het menu viel al op door zeer gewaagde combinaties en vlees en visgerechten door elkaar.
De zeer vriendelijke bediening die ook nog hun vak kenden,wat je niet vaak meer tegen komt,serveerde een heerlijke droge witte wijn Manoir Grignon Blank een Franse Chardonay die zalig droog was met een fruitige smaak.
Nu op naar het eten wat volgens het kaartje een echte cullinaire verassings tocht zou worden.
Daar ik zelf ook een Chef-Kok ben verwachte ik zeer veel van de gerechten van deze kaart
1e gerecht een amuse met gamba,melon,sesamkletskop en pikante kerrie dressing zeer leuk opgemaakt op het bord maar qua smaak niet verassend en een verkeerde dressing keuze door de chef-kok.
Gevolgd door een rollade van gerookte eendenborst met fois gras Deze had even de rookoven gezien en was nog zeer taai en te rauw en te dik gesneden dus niet te eten plus dat de foi gras niet goed was schoongemaakt.
Zo was er bij elke gang wel iets mis bij de galantine van eend was het vetspek veel te dik en de stukjes eend te droog dus taai,bij de coquille met truffel/eiersalade gebruik dan echte truffel maar geen truffel olie.
De Baba au Rhum waren ze helemaal de kluts kwijt dit leek meer op een krenten muffin.
Dit menu wat er zeer leuk en lekker uitzag was duidelijk te zwaar en te moeilijk voor de brigade die er deze avond stond.
Dan nog even de rekening voor 2 personen viel dit zeer mee €108,45 waarop ik het afronde op €115,00 een redelijke fooi vond ik maar wat ik niet van te vooren wist is dat zij de fooi apart berekenden en dit was €18,00 , wat ze overigens nergens vermeld hadden, zodat ik in totaal €133,00 moest afrekenen.Naar mijn weten bestaat dit systeem hier niet in Nederland de fooi word gegeven door de klant en niet door een berekenings percentage ik vind deze manier nogal bot , zeker daar ik een bedrag al afrond en dit ook kenbaar maakte.
Naar mijn mening moet de kok een wat simpeler kaart gaan maken,zodat ie daar de tijd en aandacht ten volle aan kan besteden en de extra fooi ervaar ik als pure diefstal, temeer dat die niet op de rekening stond maar bij het afrekenen er stilzwijgend bij geteld werd.
ik was er 25 juli geweest, het eten was erg lekker vooraf brood met olijfolie en olijven en boter,daarna had ik carpaccio en daarna slibtong als toetje een dame blanche, en bij de thee kreeg je ook wat lekkers. m'n vriendin at een zalmcarpaccio en varkenshaas en dame blanche dat was ook erg goed. lokatie is ook leuk, en relaxte sfeer. bediening was ook goed. voor herhaling vatbaar!
vanwege het heerlijke weer, deze locatie uitgekozen, waar we op zich geen spijt van hebben.
Teleurstellend was wel het feit dat bij het bestellen van het voorgerecht (a la card menu)twee gerechten niet meer beschikbaar waren. Dit mag naar mijn bescheiden mening niet gebeuren. Daarnaast waren naast een normaal aanta...
vanwege het heerlijke weer, deze locatie uitgekozen, waar we op zich geen spijt van hebben.
Teleurstellend was wel het feit dat bij het bestellen van het voorgerecht (a la card menu)twee gerechten niet meer beschikbaar waren. Dit mag naar mijn bescheiden mening niet gebeuren. Daarnaast waren naast een normaal aantal gasten ook een gezelschap van ca. 30 man aanwezig die duidelijk in de bediening eerder geholpen werden. De wachttijd tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht bedroeg dan ook bijna een uur. Als top of de bill werd de kortingskaart van Diningcity niet geaccepteerd en afgedaan met de zin, die kunt u toch de volgende keer gebruiken. Moet helaas de mensen teleurstellen dat er geen volgende keer gaat komen. Dit is niet de behandeling die een klant wenst.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over 't Hooghe Water
Keuken: Frans, Nederlands
Vanuit restaurant 't Hooghe Water in Capelle aan de IJssel is er een grandioos uitzicht over het water van de Hollandsche IJssel. Het interieur is eigentijds en warm met een entourage die ook de zakenvrouw/man aanspreekt. Door de speciaal ontworpen kroonluchters die de hoge ruimte een bijzondere uitstraling geven en de entresol waar je tussen de verlichting van Parijse bolletjes dineert, is ’t Hooghe Water geschikt voor een romantisch diner voor twee, maar zeker ook voor grotere gezelschappen en alles wat er tussen zit. Ook voor brunches, high tea, receptie, feesten en partijen of een (nieuwjaars-) borrel weet men ’t Hooghe Water goed te vinden.
Op de menukaart, die regelmatig wisselt, vind je een prima prijs-kwaliteit verhouding met perfect bereide gerechten uit de internationale keuken en seizoensgerechten.
Zomers terras
Het terras van restaurant ’t Hooghe Water biedt de gasten een uniek, wijds uitzicht over de Hollandsche IJssel. U geniet van het sonore motorgeluid van de binnenvaartschepen, maar ook van trendy waterscooters, waterskiërs, zeiljachten of plezierjachten. Terwijl u geniet van een heerlijk drankje of heerlijke lunch of diner, trekken deze schepen aan u voorbij. U kunt een keuze maken uit de kleine kaart/terraskaart en vanaf 17.00 uur van de grote kaart. Het terras biedt voor de automobilisten, fietsers of wandelaars een ideaal rustpunt om even een hapje en drankje te nuttigen.