Brasserie Herengracht

€€
7,1 (20 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 20 mensen zeggen over Brasserie Herengracht

7.1 Gebaseerd op 20 reviews. 57% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Onbeschofte behandeling"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Wat een vreselijke ervaring was dit We zijn niet eens aan eten toegekomen. We kwamen via Get Your Gift, maar er was ergens iets niet goed gegaan. Maar uitleg krijgen we niet. Hier kan ik niets mee snauwde hij en verdween gewoon. We hadden notabene gereserveerd en stond ons niet meer te woord. Wat een onbeschofte behandeling! We hebben onze lunch noodgedwongen ergens anders moeten nuttigen.

Dianne Hulzebosch op 02 mei 2023
Remco heeft gereageerd op 02 mei 2023

Wat ontzettend vervelend dat u deze nare ervaring gehad heeft, dit willen we natuurlijk voorkomen en mag nooit gebeuren, wel staan er absoluut geen boekingen voor het 3-gangen menu van Dining City vermeld bij ons reservering systeem. Dus mogelijk betreft het een misverstand.
In ieder geval duizend maal excuses, want gezelligheid is onze eerste zorg.


"Tegenvaller"
6.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 8

Bij onze reservering was niet goed doorgekomen dat het om een reservering ging via Dining City.
De voorgerechten waren té koud. 2 van de hoofdgerechten waren lauw.
Bij het checken van de rekening bleek achteraf ook nog dat ze de gewone menuprijs hadden gerekend ipv het Dining City bedrag. Het scheelt maar 2 euro...

Lees hele review

Bij onze reservering was niet goed doorgekomen dat het om een reservering ging via Dining City.
De voorgerechten waren té koud. 2 van de hoofdgerechten waren lauw.
Bij het checken van de rekening bleek achteraf ook nog dat ze de gewone menuprijs hadden gerekend ipv het Dining City bedrag. Het scheelt maar 2 euro pp, maar het is toch slordig.
Het leek ook wel of de bediening geen horeca ervaring had. De manier van borden serveren,, bestek aangeven etc. Wij zullen niet snel teruggaan naar dit restaurant.

Rob op 03 oktober 2022
Geverifiëerd
Jochem heeft gereageerd op 03 oktober 2022

Beste Wilma,

Beetje teleurstellend dit, volgens mij hebben jullie een fijn diner gehad.
Op de rekening hebben wij wel de korting doorgevoerd, die staat alleen onderaan vermeld.
Verder hebben jullie nog water en koffie’s aangeboden gekregen en geaccepteerd ter waarde van 20,50, wat het totaal van de verleende korting op 26,50 bracht.
Natuurlijk zullen wij in de toekomst proberen een betere prestatie te leveren en hopen jullie toch terug te zien.


"Prachtige plek. Complete chaos wbt bediening"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het is zo'n fijn plekje en het eten (voor en hoofd) is echt prima. Maar, man man, man wat is de bediening een chaos. We zaten binnen omdat het terras vol was en konden alle gesprekken van de bediening volgen. Bon kwijt. Bon niet gemaakt. Tafel niet betaald of toch? Waren ze nou verplaatst? Wie zit er te wachten op e...

Lees hele review

Het is zo'n fijn plekje en het eten (voor en hoofd) is echt prima. Maar, man man, man wat is de bediening een chaos. We zaten binnen omdat het terras vol was en konden alle gesprekken van de bediening volgen. Bon kwijt. Bon niet gemaakt. Tafel niet betaald of toch? Waren ze nou verplaatst? Wie zit er te wachten op een tafel? Er werd meer overlegd dan bediend en onze bijstelde frietjes kwamen dan ook niet. Ook dat was ergens mis gegaan. Terwijl er toch echt 3 man bedienendpersoneel op 14 tafels (meer en deel 2-tjes) stonden. Nou ja, het eten was lekker.

José op 17 juli 2022
Daniel Hacke heeft gereageerd op 18 juli 2022

U heeft niet bij ons gedineerd


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was keurig verzorgd en goed. Als we weer in buurt zijn komen we nog een keer

Jaap Raggers op 01 oktober 2021
Geverifiëerd

"Lekker maar karig en niet vriendelijk"
5.3 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 5

Het eten was goed; echter wel karig zonder sidedishes zoals een salade of iets van friet / aardappeltjes of iets dergelijks. De heer die de bediening deed was erg rommelig, liet veel vallen en ook niet echt gastvrij.

GJ op 25 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Muiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Herengracht

In hartje Muiden ligt Brasserie Herengracht. De brasserie is vertrouwd en toch vernieuwd, passend bij de oude stad en moderne tijd tegelijk. Er wordt dan ook alles aangedaan om je je thuis te laten voelen. Dineren of borrelen kan bij Brasserie Herengracht in stijl. Je bent aan het juiste adres voor een geweldige lunch, borrel, bites of diner.

Kom je ook langs om te genieten bij Brasserie Herengracht?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Muiden e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden