De Kruidfabriek by Lute

Frans
8,5 (220 reviews)
90%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 220 mensen zeggen over De Kruidfabriek by Lute

8.5 Gebaseerd op 220 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Over het eten niets dan lof maar ik vond de beleving deze avond minder geslaagd. Vriendelijke maar wisselende bediening aan tafel, met een soms gehaaste uitleg en niet altijd volledig. Rode wijn te koud geserveerd, en onze jassen moesten we aan het einde van de avond zelf pakken. Is dat erg? Nee maar als je naar ee...

Lees hele review

Over het eten niets dan lof maar ik vond de beleving deze avond minder geslaagd. Vriendelijke maar wisselende bediening aan tafel, met een soms gehaaste uitleg en niet altijd volledig. Rode wijn te koud geserveerd, en onze jassen moesten we aan het einde van de avond zelf pakken. Is dat erg? Nee maar als je naar een restaurant op dit niveau gaat verwacht je ook een beetje extra. En dat zit hem wat ons betreft ook in dit soort details.

Mariëlle op 28 november 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk gedineerd"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fijne ambiance, fijn personeel, fantastisch eten en zeer bijpassende en complememterende wijnen geschonken.

A Berends op 27 november 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

We hadden een 5-gangenmenu, en dat was afwisselend, verrassend en zeer smakelijk. Het personeel was vrinedelijk. Alleen jammer dat we rond 20.00 uur echt weg moesten. Maar we komen eer zeker nog een keer terug.

Edwin Rijkelijkhuizen op 22 november 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Voortreffelijke gegeten in een gemoedelijke warme ambiance met zeer vriendelijk personeel.

Rob de Bie op 21 november 2021
Geverifiëerd

6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

Vier mooie bordjes. Alleen was de eerste gang net zo groot als de derde. Er zat geen opbouw in.
Prachtig amuse van wasabi met zure wortel. Mooie combinatie, goed uitgewerkt. In tweede gang weer wasabi (mayonaise). Lekkere vis, vooral mooi in samenhang met andere onderdelen van het gerecht. Alleen veel te veel quino...

Lees hele review

Vier mooie bordjes. Alleen was de eerste gang net zo groot als de derde. Er zat geen opbouw in.
Prachtig amuse van wasabi met zure wortel. Mooie combinatie, goed uitgewerkt. In tweede gang weer wasabi (mayonaise). Lekkere vis, vooral mooi in samenhang met andere onderdelen van het gerecht. Alleen veel te veel quinoa erbij! Venkel en radijs voelden meer als voorjaar dan als seizoensgroente…. Heerlijke pinot grigio, alleen overheerste deze de hele gang. Dat kon je van de Droe Steen niet zeggen die bij het volgende gerecht geserveerd werd. Te weinig zuur voor de vis, beetje plat. De vis was te lang gegaard. En voor de derde keer achter elkaar, weer wasabi, dit keer in nootjes. De eend als derde gang was uitstekend, evenals de garnituren van pompoen en schorseneren. Het chocoladedessert met tonka bonen was mooi romig. De bijpassende wijn verrassend, maar uitstekend.
Kortom: lekker gegeten, maar absoluut geen sterren waardig, en daarmee eigenlijk te duur….

Luuk H op 20 november 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Kruidfabriek by Lute

Keuken: Frans

De Kruidfabriek by Lute is gevestigd op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam. Net buiten Amsterdam, gelegen aan de Amstel. Een ruim, industrieel, maar gezellig restaurant met een prachtig terras. Met de eigen kruidenkas is de naam De Kruidfabriek een knipoog naar het verleden.

De gerechten zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. De keuken, onder leiding van chef Tim Buis, combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Er is van alles mogelijk. Even een hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond.

Een ander label onder de hoede van LUTE is Explore in Muiden. Ook een voormalig Kruitfabriek en nu de evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, diners, presentatie, trouwerijen, modeshows en tv opnames. De ligging is uniek, net buiten Amsterdam en aan de rand van 't Gooi. Parkeren voor de deur en de vertrouwde kwaliteit van Lute.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden