Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

De Kruidfabriek by Lute

€ 37,50

3-gangen Rising Star diner

De Kruidfabriek by Lute

8,5 (107 reviews)

3-gangen Rising Star diner € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Rising Star diner
€ 37,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant De Kruidfabriek by Lute is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant De Kruidfabriek by Lute voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Rising Star lunch
€ 32,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant De Kruidfabriek by Lute serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Rising Star lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant De Kruidfabriek by Lute? Bek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 32,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 107 mensen zeggen over De Kruidfabriek by Lute

8.5
(107 reviews)
Eten
8.8
Service
8.2
Sfeer
8.6
Schrijf een review

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Lekker gegeten vriendelijk personeel .

Rob Leeuw op Vandaag
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Een culinair feestje! Attente bediening. Karige wijntjes per glas. Enige jammere aan deze avond. We komen terug.

Evert Van Mameren op 17 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk eten maar onervaren serveerster"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Tuin is prachtig en de ober was top en ervaren maar er was ook een jonge vrouw en zij wist helaas te weinig nog. Dat is in principe niet haar schuld, het moet haar gewoon uitgelegd worden. Zorg dat mensen in ieder geval de huiswijnen die je per glas schenkt, kunnen uitleggen en je vaste menu, zodat ze weten wat ze s...

Lees hele review

Tuin is prachtig en de ober was top en ervaren maar er was ook een jonge vrouw en zij wist helaas te weinig nog. Dat is in principe niet haar schuld, het moet haar gewoon uitgelegd worden. Zorg dat mensen in ieder geval de huiswijnen die je per glas schenkt, kunnen uitleggen en je vaste menu, zodat ze weten wat ze serveren. Verder vriendelijke medewerkers en heerlijk gegeten. Wel vond ik 4,50 voor een alcoholvrij biertje erg aan de prijs, zeker naast je huiswijn van 5,00 dat viel me echt op. Ook heeft het lege bierglas plus flesje tot en met het betaalmoment op tafel gestaan. Ik verwacht in die setting toch meer oog voor detail.

Local op 16 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijke avond"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Prachtig eten, echt genieten!
Bediening niet helemaal op elkaar en de tafels ingespeeld. Er werd niet gevraagd naar een uitbreiding van het menu, geen wijnarrangement, soms te laat de wijn op tafel als het eten er al was. Dit werd heel erg netjes opgelost allemaal dus het was geen zware hinder omdat het eten zo heerlijk was! Personeel was heel erg vriendelijk!

Small 7285570648 Small baa876289c Small 77f4971f45 Small fac79ed357
Kim op 13 september 2020
Geverifiëerd

"Dubbel gevoel"
5.3 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 4

Misschien ben je als restaurantweek gebruiker niet interessant of komt het door de huidige situatie? Het eten was, zoals gewend, echt geweldig maar de bediening was dat helaas niet. Passief en kwam alleen snel aan tafel bij het serveren. Dus niet vragen of je een wijnkaart wil zien, een extra supplement of een brood...

Lees hele review

Misschien ben je als restaurantweek gebruiker niet interessant of komt het door de huidige situatie? Het eten was, zoals gewend, echt geweldig maar de bediening was dat helaas niet. Passief en kwam alleen snel aan tafel bij het serveren. Dus niet vragen of je een wijnkaart wil zien, een extra supplement of een broodje, of je allergieën hebt of echt iets niet lust, überhaupt niet of je nog iets wil drinken. Verder hou ik best van wat langer tafelen, maar drie uur over een drie gangen diner is wat overdreven. Als je heerlijk wil eten dan is de Kruidfabriek nog steeds een aanrader maar wil je als gast gezien worden dan was het blijkbaar niet onze avond. Jammer.

Josien op 13 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

De Oude Molen 5 1184 VW Amstelveen

Over De Kruidfabriek by Lute

De Kruidfabriek by Lute is gevestigd op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam. Net buiten Amsterdam, gelegen aan de Amstel. Een ruim, industrieel, maar gezellig restaurant met een prachtig terras. Met de eigen kruidenkas is de naam De Kruidfabriek een knipoog naar het verleden.

De gerechten zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. De keuken, onder leiding van chef Tim Buis, combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Er is van alles mogelijk. Even een hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond.

Een ander label onder de hoede van LUTE is Explore in Muiden. Ook een voormalig Kruitfabriek en nu de evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, diners, presentatie, trouwerijen, modeshows en tv opnames. De ligging is uniek, net buiten Amsterdam en aan de rand van 't Gooi. Parkeren voor de deur en de vertrouwde kwaliteit van Lute.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden