Knife fork icon red

De Kruidfabriek by Lute

8,7 (93 reviews)

Wat 93 mensen zeggen over De Kruidfabriek by Lute

8.7
(93 reviews)
Eten
8.9
Service
8.5
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Heerlijk 6 gangen diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuke zitjes in de Kruidfabriek en wat een heerlijk eten weer! Wij hadden het 6 gangen diner. Begon met zalm, dan kokkels gevolgd door een bisque. Dan een oude bekende de truffel risotto, oh wat een smaak! De eendeborst met zuurkool, gevolgd door een panna coppa aangekleed. En alles geserveerd door oh zo vriendelijk personeel. Een feestje hier te zijn.

Johanna op 03 december 2016

"Top lunch!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hadden geboekt voor Dining with the stars, maar de reservering was niet doorgekomen. Maar het was zondagmiddag 14:00, heel rustig bij de Kruidfabriek, we waren bijna 2 uur de enige gasten. Dus we kregen de volledige aandacht van het personeel. Heerlijke 5 gangen lunch voor een prettige prijs. Mooie smakelijke ger...

Lees hele review

We hadden geboekt voor Dining with the stars, maar de reservering was niet doorgekomen. Maar het was zondagmiddag 14:00, heel rustig bij de Kruidfabriek, we waren bijna 2 uur de enige gasten. Dus we kregen de volledige aandacht van het personeel. Heerlijke 5 gangen lunch voor een prettige prijs. Mooie smakelijke gerechten met veel details en smaken, prachtig opgemaakt. Heel verrassend. Mooie huiswijnen a €5,50 per glas. Een feestje!

Rik op 29 november 2016

"Verassend avond uit met vrienden"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is Restaurantweek dus we hadden geen idee wat wij zouden verwachten. Het was een zeer geslaagde avond. De ambiance, het personeel en vooral de keuken met prachtige mooie gerechten was subliem.
Het nieuwe concept die pas is geintroduceerd is buitengewoon geslaagd.
Het Kruidfabriek bij Lute

De Vos op 28 november 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

De Oude Molen 5 1184 VW Amstelveen

Over De Kruidfabriek by Lute

De Kruidfabriek by Lute is gevestigd op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam. Net buiten Amsterdam, gelegen aan de Amstel. Een ruim, industrieel, maar gezellig restaurant met een prachtig terras. Met de eigen kruidenkas is de naam De Kruidfabriek een knipoog naar het verleden.

De gerechten zijn creatief, eigentijds en heel betaalbaar lekker. De keuken, onder leiding van chef Tim Buis, combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin en kas. Er is van alles mogelijk. Even een hapje voor de wedstrijd of concert, afspreken met vrienden of je grote liefde in de bar of ga voor een waanzinnige culinaire avond.

Een ander label onder de hoede van LUTE is Explore in Muiden. Ook een voormalig Kruitfabriek en nu de evenementenlocatie voor bedrijfsfeesten, diners, presentatie, trouwerijen, modeshows en tv opnames. De ligging is uniek, net buiten Amsterdam en aan de rand van 't Gooi. Parkeren voor de deur en de vertrouwde kwaliteit van Lute.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden