Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Nederlanden*

Keuken: Frans, Nederlands

De Nederlanden heeft een prachtig restaurant aan de Vecht met een eigen (overdekt en verwarmd) terras. SVH Meesterkok Wilco Berends kookt al meer dan 20 jaar een Michelinster en is door Gault & Millau opgenomen in de 17+ club. Zijn smaken zijn puur, werelds en de bereidingen klassiek. Gerechten die zijn uitgesproken maar herkenbaar. Een menu met vooral vis, vegetarische gasten worden verrast door het 6 of 8 gangen vegetarische menu.
Sommelier van het jaar Sami Boutartour beheert de wijnkelder met liefde voor klassieke wijnen, maar weet zeker ook te verrassen met vondsten van over de hele wereld. Het bedieningsteam onder leiding van Gastvrouw van het jaar 2023 Caroline Berends zorgt dat het gasten aan niets ontbreekt en dat je met volle teugen kunt genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Als je wilt blijven overnachten, boek dan een van de 11 airconditioned boutique hotelkamers. Van standaard kamer tot suite, allemaal fijne plekjes om te genieten van een heerlijke nachtrust. In de zomer kun je zwemmen in de Vecht, badjas en slippers liggen voor je klaar in je hotelkamer.
Wil je iets in een privé omgeving organiseren? Er is een zaal met een eigen terras op het zuiden.

De Nederlanden heeft een eigen parkeerterrein met 2 laadpunten, maar ook daarbuiten is het gratis parkeren. Gemakkelijk te bereiken tussen Amsterdam en Utrecht, gelegen aan de Vecht in een prachtig pand uit 1680.

Wees welkom!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden