Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

Wat 153 mensen zeggen over De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk

Gerda Koster op 30 september 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Heel veel dank!


"Heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Veel extraatjes. Genoeg. Erg gezellig en mooi

Josieneke Wisse op 26 september 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Fijn dat u heeft genoten, graag tot ziens!


7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Gistermiddag geluncht bij De Nederlanden, eten was prima. Wij waren met onze medewerkers, Jammer dat de bediening in een sterren restaurant altijd afstandelijk en stijf is, waarom? Restaurant zag er verzorgd uit, sfeer was wat kil.

Els Rijkelijkhuizen op 25 september 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Dank voor uw bericht!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top eten, gezellige sfeer en goede bediening... echt een aanrader!!

Fab Luna op 05 juli 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Veel dank en graag tot ziens!


"Heerlijk eten op mooi terras aan het water"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hebben heerlijk gegeten van het 6-gangen verassingsmenu met goede begeleidende wijnen. Fijn dat ook halve glazen mogelijk waren

Bart-Jan op 03 juli 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Heel veel dank en graag tot ziens!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer? Dan ben je bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden* voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je voor terug!

Mocht je behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.

Restaurant Hotel De Nederlanden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland. Een charmant dorp, op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Uiteraard beschikken wij over een ruime, eigen parkeergelegenheid. En mocht u met de boot willen komen, dan reserveren wij voor u een aanlegplek voor de deur. U wandelt dan echt zo het restaurant binnen.

Beleef het bij ons aan de Vecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden