Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

Wat 153 mensen zeggen over De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Pure verwennerij!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Je kiest voor een viergangenmenu (speciaal voor Restaurantweek opgesteld), maar je krijgt er ook nog diverse amuses en een extra dessert bij. Het ene hapje nog lekkerder dan het andere kunstwerkje. Het was echt een topavond, wat een verwennerij.
Eén jongen uit de bediening kon alleen z'n standaard riedeltje vertel...

Lees hele review

Je kiest voor een viergangenmenu (speciaal voor Restaurantweek opgesteld), maar je krijgt er ook nog diverse amuses en een extra dessert bij. Het ene hapje nog lekkerder dan het andere kunstwerkje. Het was echt een topavond, wat een verwennerij.
Eén jongen uit de bediening kon alleen z'n standaard riedeltje vertellen en ging niet echt in op onze opmerkingen/reacties. En we moesten soms meerdere keren wenken om de aandacht te trekken. De rest van de bediening was heel prettig.
Ik vind een tafel met een brede voet persoonlijk niet zo geslaagd, daaronder kan ik m'n voeten niet goed kwijt.
Maar de paraplu die we mee kregen vanwege de hoosbui maakte alles weer goed!

Annemieke Postema op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Dank voor uw bericht en graag tot ziens!


"Weer een nieuwe ster ervaring rijker"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Gisteren gegeten via de RW een 3-gangen geboekt werd mogelijkheid geboden om uit te breiden naar 4-gangen dat hebben we ook gedaan, geen spijt van want het kabeljauw gerecht was heerlijk. We hadden heerlijk en genoeg gegeten na 4-gangen mede ook door de 4 amuse en de signatuur van de chef na het dessert. Voldaan heb...

Lees hele review

Gisteren gegeten via de RW een 3-gangen geboekt werd mogelijkheid geboden om uit te breiden naar 4-gangen dat hebben we ook gedaan, geen spijt van want het kabeljauw gerecht was heerlijk. We hadden heerlijk en genoeg gegeten na 4-gangen mede ook door de 4 amuse en de signatuur van de chef na het dessert. Voldaan hebben we het restaurant weer verlaten. Opmerking, bediening ging zeer vlot mag iets meer ruimte tussen de gangen in zitten, als je dit aangeeft is het ook geen probleem.

Jan en Annemarie op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Dank voor uw bericht en graag tot ziens!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Altijd een feestje. Goed eten en uitstekende sfeer.

HD op 01 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Heerlijk om te lezen, veel dank!


"De Nederlanden"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Hallo, gisteren daar gegeten. Parkeren aan de zijkant, je moet even gokken waar de entree is. Aan de voorkant. Na ontvangst wel gevraagd wat we willen drinken. Niet uit zichzelf de mogelijkheden verteld. Na de 2 glazen champagne kwam er wel boter, maar geen brood. Daarom moeten vragen. Brood kwam. Lekker, maar wel k...

Lees hele review

Hallo, gisteren daar gegeten. Parkeren aan de zijkant, je moet even gokken waar de entree is. Aan de voorkant. Na ontvangst wel gevraagd wat we willen drinken. Niet uit zichzelf de mogelijkheden verteld. Na de 2 glazen champagne kwam er wel boter, maar geen brood. Daarom moeten vragen. Brood kwam. Lekker, maar wel koud. Zo moesten we regelmatig ergens om vragen. Maar werden borden en glazen al weggehaald nog bijna voor onze laatste hap genomen was. Niet zo netjes en niet gezellig voor de sfeer. Er was ook iedere keer een nieuwe persoon aan tafel. Halve glazen wijnarragement genomen. Bij het opzoeken van de heerlijke wijn bij het hoofdgerecht zeg ik direct dat het een wijn was van voordeelwijnen.nl. Dat vond ik niet gepast. De sommelier was ook nauwelijks aanwezig of geinteresseerd. Dat terwijl we toch met champagne al begonnen. De wijn werd wel uitgelegd, maar snel en soms moeilijk verstaanbaar. Heb ik al gezegd dat het eten erg lekker was? Teveel komkommer in de voorgerechten naar mijn smaak. Maar was verder goed en mooi gemaakt en van smaak. Het dessert was prachtig en heerlijk. Maar de earl grey 'nootjes' ernasst gaf het ijs een smaak die leek op blauwschimmelkaas. Niet passend vond ik. Wel lekker voor bij iets anders. De inrichting is netjes, schoon en saai. Er werd te snel geserveerd en afgehaald. De cappuccino was erg lekker. De friandises erbij waren erg leuk. De soufle was een verassing, de saus met verviene erg goed. Opgesomd: Goed eten in een net, saaiig restaurant, waar ik me niet speciaal voel. De prijs was daarmee te hoog naar mijn mening.

A Eerden op 30 september 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was weer perfect. Bediening erg vriendelijk en eten heel erg lekker

Ewoud Reeser op 30 september 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Dank voor uw komst en graag een keer tot ziens!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Als je zin hebt in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer, dan ben je bij restaurant De Nederlanden meer dan welkom. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland, een charmant dorp. Het team van De Nederlanden zorgt dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is of een heerlijk glas wijn, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op het terras zitten, en zelfs als het wat frisser is zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een warme sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je zeker weer voor terug!

Beleef een onvergetelijke avond bij restaurant De Nederlanden!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden