Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

Wat 153 mensen zeggen over De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig restaurant. Dikke aanrader. Geweldig eten, en heerlijke wijnen!

Max Klaasen op 08 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 10 oktober 2019

Dank voor uw mooie compliment!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

DIT RESTAURANT IS EEN ABSOLUTE AANRADER VAN STERRENNIVEAU. WE HEBBEN HEERLIJK GEGETEN BEGELEID DOOR EEN FORMIDABEL WIJNARRANGEMENT, DE SERVICE WAS GEWELDIG! BEDANKT VOOR EEN HEERLIJKE AVOND.

Elly Pols op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 10 oktober 2019

Wat een heerlijk bericht, veel dank en graag tot ziens!


"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit was ons eerste bezoek aan een restaurant met een Michelin ster. Het eten was voortreffelijk en ook de tussendoortjes buiten de gangen om waren overheerlijk. De prijs viel al met al mee, al zou iets meer informatie over prijsstelling van eea (het was niet altijd helder of iets bij het menu in zat, of dat het extr...

Lees hele review

Dit was ons eerste bezoek aan een restaurant met een Michelin ster. Het eten was voortreffelijk en ook de tussendoortjes buiten de gangen om waren overheerlijk. De prijs viel al met al mee, al zou iets meer informatie over prijsstelling van eea (het was niet altijd helder of iets bij het menu in zat, of dat het extra was en wat de prijs dan zou zijn). We hebben deze avond culinair genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Harry op 06 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 10 oktober 2019

Dank voor uw bericht, wat leuk om te lezen! M.b.t. de prijzen, helaas is het niet gebruikelijk om aan tafel iets over prijs te communiceren.


"Leuk, maar niet bijzonder"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Ik vond het qua prijs/kwaliteit niet helemaal in orde. Het eten was lekker, maar niet bijzonder. Ik heb een noten en cacao allergie en ik kreeg een dessert waar witte chocolade in zat. Niet oké. Toen ik daar wat van zei kreeg ik een ander dessert, maar dat was gewoon aardbei met vanille ijs. Lekker, maar voor het ge...

Lees hele review

Ik vond het qua prijs/kwaliteit niet helemaal in orde. Het eten was lekker, maar niet bijzonder. Ik heb een noten en cacao allergie en ik kreeg een dessert waar witte chocolade in zat. Niet oké. Toen ik daar wat van zei kreeg ik een ander dessert, maar dat was gewoon aardbei met vanille ijs. Lekker, maar voor het geld (betaal gewoon regulier dessert) behoorlijk aan de prijs. Leuke avond, maar ik zou het niemand aanraden.

Anneke Hendriks op 03 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Goedemorgen mevrouw Hendriks, dank voor uw reactie na uw bezoek vorige week dinsdag. Wij zullen in ons team bespreken dat het mis is gegaan met het serveren van het dessert, niet ok, maar is direct voor u aangepast. Jammer dat u onze keuken niet kon waarderen. Wellicht een keer tot ziens!


"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn ouders en ik hebben, na een zeer hartelijk ontvangst, genoten van een heerlijke lunch.
Elk gerecht was een feestje om naar te kijken en om in te bijten.
De oesterproeverij was een ervaring op zich. Prachtige presentatie gecombineerd met fantastische smaken.
Wij komen graag terug!

Kim Westerveld op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Wat een heerlijk bericht om te lezen, veel dank en graag tot ziens!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer? Dan ben je bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden* voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je voor terug!

Mocht je behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.

Restaurant Hotel De Nederlanden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland. Een charmant dorp, op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Uiteraard beschikken wij over een ruime, eigen parkeergelegenheid. En mocht u met de boot willen komen, dan reserveren wij voor u een aanlegplek voor de deur. U wandelt dan echt zo het restaurant binnen.

Beleef het bij ons aan de Vecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden