Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (153 reviews)

Wat 153 mensen zeggen over De Nederlanden*

9.1
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Weer uitstekend"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Helaas een regenachtige dag, dus de lunch geheel binnen in een goed bezet restaurant. De 5 amuses geven heel wat smaken en waren weer anders dan bij een vorig bezoek; goed om te zien. De bediening is goed: vriendelijk en professioneel, niet te gehaast en zonder te lange onderbrekingen tussen de gerechten. De verleid...

Lees hele review

Helaas een regenachtige dag, dus de lunch geheel binnen in een goed bezet restaurant. De 5 amuses geven heel wat smaken en waren weer anders dan bij een vorig bezoek; goed om te zien. De bediening is goed: vriendelijk en professioneel, niet te gehaast en zonder te lange onderbrekingen tussen de gerechten. De verleidingen om naast het goede 3-gangenmenu ook een tussengerecht en kaas te nemen zijn groot, maar omdat - in de woorden van de chef - "niemand de deur uit zonder een souffle" met telkens weer een ander bolletje ijs, gaat niemand met lege maag weg. Weer heel goed en bevredigend.

J.D. op 03 oktober 2016

"geweldig !!!"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

in de restaurantweek met zn 4ren gegeten en veel gedronken. Gangetje extra genomen.
tjonge tjonge : allles was lekker; wij zijn hier vaker geweest, maar dit was denk ik de beste keer: geweldig.
Wel door de uitstekende wijn, (prijzig) was de rekening nog fiks, maar , het belangrijkste: we hebben genoten !!

jan groen op 02 oktober 2016

"Het was geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Afgelopen zondagavond heerlijk gegeten wederom bij de Nederlanden.
Het restaurant heeft 1 ster maar wij hebben zondag gegeten op het niveau van
3 sterren. Onze complimenten het was geweldig!

Wilma Hartog op 31 augustus 2016

"Heerlijk terras"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben afgelopen zondag weer uitstekend geluncht bij De Nederlanden. We zaten lekker op het terras in de schaduw met uitzicht over de langsvarende boten.
Na een bruisend aperatief werden we verwend met een aantal mooie en lekkere amuses. De vier gangen waren heerlijk bereid: de kabeljauw had bijvoorbeeld een Oos...

Lees hele review

We hebben afgelopen zondag weer uitstekend geluncht bij De Nederlanden. We zaten lekker op het terras in de schaduw met uitzicht over de langsvarende boten.
Na een bruisend aperatief werden we verwend met een aantal mooie en lekkere amuses. De vier gangen waren heerlijk bereid: de kabeljauw had bijvoorbeeld een Oosterse twist gekregen door toepassing van kokos: erg lekker!
Ook het bijbehorende wijnarrangement was van grote klasse door uitstekende wijn/spijscombinaties. De bediening was snel, correct en vriendelijk.
Kortom: een aanrader!

Wim Jager op 28 juli 2016

"Top verwennerij"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De extra genoten oesters in zes variaties waren top en een reden om terug te gaan naar De Nederlanden. Prachtige amuses, heerlijke visgerechten en een prettige bediening maakten de beleving tot een feestje. Op de wal bij de brug na kunnen genieten met koffie en heerlijkheden. Huiswaarts gekeerd met de aankoop van een mooie Riesling uit de wijncollectie.

Astrid Weijers op 27 juli 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Als je zin hebt in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer, dan ben je bij restaurant De Nederlanden meer dan welkom. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland, een charmant dorp. Het team van De Nederlanden zorgt dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is of een heerlijk glas wijn, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op het terras zitten, en zelfs als het wat frisser is zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een warme sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je zeker weer voor terug!

Beleef een onvergetelijke avond bij restaurant De Nederlanden!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
Add7d14a5d

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden