Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Nederlanden*

9,1 (150)

Wat zeggen mensen over De Nederlanden*

9.1
(150 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"De Nederlanden"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Hallo, gisteren daar gegeten. Parkeren aan de zijkant, je moet even gokken waar de entree is. Aan de voorkant. Na ontvangst wel gevraagd wat we willen drinken. Niet uit zichzelf de mogelijkheden verteld. Na de 2 glazen champagne kwam er wel boter, maar geen brood. Daarom moeten vragen. Brood kwam. Lekker, maar wel koud. Zo moesten we regelmatig ergens om vragen. Maar werden borden en glazen al weggehaald nog bijna voor onze laatste hap genomen was. Niet zo netjes en niet gezellig voor de sfeer. Er was ook iedere keer een nieuwe persoon aan tafel. Halve glazen wijnarragement genomen. Bij het opzoeken van de heerlijke wijn bij het hoofdgerecht zeg ik direct dat het een wijn was van voordeelwijnen.nl. Dat vond ik niet gepast. De sommelier was ook nauwelijks aanwezig of geinteresseerd. Dat terwijl we toch met champagne al begonnen. De wijn werd wel uitgelegd, maar snel en soms moeilijk verstaanbaar. Heb ik al gezegd dat het eten erg lekker was? Teveel komkommer in de voorgerechten naar mijn smaak. Maar was verder goed en mooi gemaakt en van smaak. Het dessert was prachtig en heerlijk. Maar de earl grey 'nootjes' ernasst gaf het ijs een smaak die leek op blauwschimmelkaas. Niet passend vond ik. Wel lekker voor bij iets anders. De inrichting is netjes, schoon en saai. Er werd te snel geserveerd en afgehaald. De cappuccino was erg lekker. De friandises erbij waren erg leuk. De soufle was een verassing, de saus met verviene erg goed. Opgesomd: Goed eten in een net, saaiig restaurant, waar ik me niet speciaal voel. De prijs was daarmee te hoog naar mijn mening.

A Eerden op 30 september 2019
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was weer perfect. Bediening erg vriendelijk en eten heel erg lekker

Ewoud Reeser op 30 september 2019
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Dank voor uw komst en graag een keer tot ziens!


8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk

Gerda Koster op 30 september 2019
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Heel veel dank!


"Heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Veel extraatjes. Genoeg. Erg gezellig en mooi

Josieneke Wisse op 26 september 2019
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Fijn dat u heeft genoten, graag tot ziens!


7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Gistermiddag geluncht bij De Nederlanden, eten was prima. Wij waren met onze medewerkers, Jammer dat de bediening in een sterren restaurant altijd afstandelijk en stijf is, waarom? Restaurant zag er verzorgd uit, sfeer was wat kil.

Els Rijkelijkhuizen op 25 september 2019
Caroline Berends heeft gereageerd op 03 oktober 2019

Dank voor uw bericht!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.

Duinkerken 3 3633 EM Vreeland

Over De Nederlanden*

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer?

Dan ben je bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden* voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je voor terug!

Mocht je behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.

Restaurant Hotel De Nederlanden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland. Een charmant dorp, op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Uiteraard beschikken wij over een ruime, eigen parkeergelegenheid. En mocht u met de boot willen komen, dan reserveren wij voor u een aanlegplek voor de deur. U wandelt dan echt zo het restaurant binnen.

Beleef het bij ons aan de Vecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vreeland e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden