Knife fork icon red

Herberg de Gouden Leeuw

8,3 (74 reviews)

Wat 74 mensen zeggen over Herberg de Gouden Leeuw

8.3
(74 reviews)
Eten
8.2
Service
8.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Mooi gelegen karakteristieke herberg. Wel flink aan de prijs en veel te lange wachttijden tussen hoofdgerecht en nagerecht. Idem voor het ontvangen van de rekening. Eten in orde maar maakt de prijs beslist niet waar.

Ton Lohman op 06 augustus 2020
Geverifiëerd

1.7 Keuken 1 | Service 3 | Sfeer 1

L.S. Eten met een dinerbon, werd aangegeven dat er vrije keus was, Vis, Vlees, Vegetarisch. van € 39,- P.P naar € 29,- P.P.. Bij aankomst op de locatie, slechts keuze uit een paar voorgegeven gerechten. DOMPER!!! Groot verschil in aankondiging en realisatie!!! ZEER BEPERKTE KEUZE! Broodje vooraf: weinig, en met ZOUT...

Lees hele review

L.S. Eten met een dinerbon, werd aangegeven dat er vrije keus was, Vis, Vlees, Vegetarisch. van € 39,- P.P naar € 29,- P.P.. Bij aankomst op de locatie, slechts keuze uit een paar voorgegeven gerechten. DOMPER!!! Groot verschil in aankondiging en realisatie!!! ZEER BEPERKTE KEUZE! Broodje vooraf: weinig, en met ZOUT, zo zout heb ik het nog nooit gegeten!!!!! Met dinerbon nog steeds erg duur!!!!! En het eten was ook geen feestje! Klein bakje gebakken aardappelen met z'n 2jen delen, beetje mayonaise. Pittoresk dorpje, mooie naam, duur, en de kwaliteit niet naar de prijs!!! EN ZEKER GEEN KOOPJE MET EEN DINERBON!!!!!!!!! En het warme eten kwam zeer laat, de gasten die laten binnen kwamen, naast ons hadden het warme ten al op voordat het bij ons terecht kwam! Uiterst commercieel dus, veel zout er in, hopen dat de klant veel drinkt, en het eten was zo iets van half half, kom er dus nooit meer terug, dit heb ik geweten, laten ze een ander maar gaan beduvelen!!!!! NOT AMUSED, gepeperde rekening, maar GEEN FEESTJE. Zonde van het geld!!!!!

André de Hoogh op 31 juli 2020
Geverifiëerd

"Topkeuken en toplocatie"
7.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 9

Drie gangen met goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vooral de eendenborst (2e gang) was opvallend zacht en goed gekruid. Sfeer werd sterk bepaald door fraaie oude inrichting (o.a. schilderijen), het oude pand en de indrukwekkend stille omgeving (oudste stadje van NL!). Voldoende ruimte tussen de tafels. Enige minpuntje was dat de ontvangst en vertrek wat onverschillig voelde.

Small ebe28b1b3d Small d6cdf5a478 Small 872cf83fb6
Richard Kruijswijk op 24 juli 2020
Geverifiëerd

"een echte aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

de tournedos genomen was echt top
vriendelijk personeel

jacqueline op 24 juli 2020
Geverifiëerd

2.3 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 1

Personeel was erg gehaast, tafels niet gedekt, ze waren ons vergeten. Zeer onrustige sfeer. Men kon de drukte niet aan.

Irma Dorland op 20 juli 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.

Bovenstraat 2 7226 LM Bronkhorst

Over Herberg de Gouden Leeuw

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw ligt in Bronkhorst. Gelegen in het hart van het meest pittoreske dorpje van Nederland, ligt het monumentaal sfeervolle hotel restaurant Herberg de Gouden Leeuw. Het dorp Bronkhorst, dat in totaal 150 inwoners telt, is het kleinste dorpje van Nederland. Bronkhorst heeft een middeleeuws gevoel. Temidden van dit pittoreske dorp en tegenover het oude Slotkapel, ligt het mooiste en de oudste stadsboerderij van Nederland waarin het sfeervolle hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw zich bevindt.

Gevestigd in drie gerenoveerde monumentale panden, is hotel restaurant De Gouden Leeuw onmisbaar in het authentieke landschap van Bronkhorst. Hierdoor biedt ze, als echte herberg, een warm en modern onderkomen aan haar gasten. Naast de unieke locatie heeft Herberg De Gouden Leeuw een aantrekkelijk menu waarin de smaken van de heerlijke producten, helemaal tot hun recht komen. Kom genieten van de omgeving en de culinaire gerechten! Boek een tafel bij Restaurant Herberg de Gouden Leeuw.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden