Knife fork icon red

Pollevie Bar & Kitchen

8,6 (64 reviews)

Wat 64 mensen zeggen over Pollevie Bar & Kitchen

8.6
(64 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Pollevie: passie vanuit de keuken op je bord!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond voor het eerst op de nieuwe locatie geweest aan de Hofvijver in Den Bosch. Prachtig pand in een mooie omgeving. Binnen sfeervolle aankleding. Ruim en open. Hele vriendelijke bediening met aandacht voor de klant. Genoten van de 6-gangen Parade Pollevie. Een echte aanrader. Elke gang weer andere verfijnde...

Lees hele review

Gisteravond voor het eerst op de nieuwe locatie geweest aan de Hofvijver in Den Bosch. Prachtig pand in een mooie omgeving. Binnen sfeervolle aankleding. Ruim en open. Hele vriendelijke bediening met aandacht voor de klant. Genoten van de 6-gangen Parade Pollevie. Een echte aanrader. Elke gang weer andere verfijnde smaken op je bord en schitterend opgemaakt. Hieruit spreekt echte liefde voor voedsel.

Ilse en Jan Braamskamp op 06 juli 2016

"Pollevie zeker de moeite van een bezoek waard"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Plezierige sfeer. Vriendelijk personeel, dat erg zijn best doet om het iedereen naar zijn zin te maken. Zeker een aanrader!

Een tevreden gast op 02 juli 2016

"verrassend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassend 6-gangen menu met heerlijke gerechten en niet alledaagse combinaties.
We gaan zeker terug naar Pollevie.

Hans op 27 juni 2016

"uitstekend"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

gisteren met mijn zoon gegeten bij pollevie.Het weer was mooi dus lekker buiten op terras, rustig en ontspannen.
De bediening was top, netjes, rustig, goeie uitleg van de gerechten. Wij hadden een 6 gangen menu, leuke en lekkere gerechtjes die met plezier uitgeserveerd werden. Al met al een leuke avond.

h van oostaijen op 23 juni 2016

"Pollevie,bar @ kitchen"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Wij waren op dinsdag 21 juni 2016 te gast bij Pollevie.Wij hadden gekozen voor het 6-menu met een wijn-arrangement op Bob-niveau,maar er hoefde niet gereden worden,s-avonds.Wij hebben genoten van de heerlijke gerechten.De wijnen waren ook goed aangepast en afwisselend gekozen uit diverse wijnlanden.
De bediening wa...

Lees hele review

Wij waren op dinsdag 21 juni 2016 te gast bij Pollevie.Wij hadden gekozen voor het 6-menu met een wijn-arrangement op Bob-niveau,maar er hoefde niet gereden worden,s-avonds.Wij hebben genoten van de heerlijke gerechten.De wijnen waren ook goed aangepast en afwisselend gekozen uit diverse wijnlanden.
De bediening was professioneel en erg vriendelijk.De diverse gangen werden op tijd aangeboden en er was voldoende tijd tussen de gangen.De lokatie is nieuw en erg gezellig. Een minpuntje is het feit dat het erg gehorig is maar wij vernamen dat hier iets aan gaat gebeuren.Wij komen zeker terug.

Anneke en Ton de Groot op 22 juni 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Hofvijver 2b 5223 MC 's-Hertogenbosch

Over Pollevie Bar & Kitchen

Pollevie restaurant is gelegen in het paleiskwartier aan de hofvijver in 's-Hertogenbosch.

Pollevie staat voor passie voor seizoensgebonden en regionale producten. Zo werken zij samen met verschillende vaste leveranciers uit de regio voor hun asperges, rundvlees en brood. De heerlijke koffie wordt zelf gebrand door de inhouse bariste, dit maakt dat elke boon optimaal wordt benut.

Daarnaast kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Pollevie. Het assortiment is breed en omvat wijnen uit verschillende wijngebieden. De kundige sommelier adviseert je graag over de beste wijn-spijs combinaties.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden