Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Allure

8,6 (486 reviews)

Wat 486 mensen zeggen over Allure

8.6
(486 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.3
Schrijf een review

6.3 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 8

We gingen hier eten, met 4 personen, omdat ik jarig was. Het was mooi weer dus eerst heerlijk buiten gezeten, prima terras. Toen er een grotere groep op het terras kwam zitten en het frisser werd naar binnen gegaan. We waren er inmiddels zeker 3 kwartier toen we vroegen of we de kaart mochten. Dat mocht niet, we kre...

Lees hele review

We gingen hier eten, met 4 personen, omdat ik jarig was. Het was mooi weer dus eerst heerlijk buiten gezeten, prima terras. Toen er een grotere groep op het terras kwam zitten en het frisser werd naar binnen gegaan. We waren er inmiddels zeker 3 kwartier toen we vroegen of we de kaart mochten. Dat mocht niet, we kregen eerst een amuse dan pas de kaart. Na de bestelling ging er even over heen. De voorgerechten waren prima. Het personeel was duidelijk onervaren. Bij de vraag wat een bepaald gerecht was kreeg ik van de een te horen dat het een soort parelhoen was en de ander noemde het gewoon kip bij het serveren. De "kip" was aan de droge kant. Bij de vis werd er als groente slechts 1 asperge geserveerd. Het toetje was nog vervelender. Ik nam de tiramisu. Deze bleek aan de binnenkant bevroren. Voor deze prijs verwacht ik eigenlijk een vers gemaakt toetje, maar als oplossing werd gegeven dat de tiramisu wel even op de warme plaat ontdooit zou worden. Ik zei dat ik het niet fijn vond apart mijn toetje te eten terwijl de rest dan al klaar was. Gelukkig greep de kok in en kreeg ik een ander toetje van het huis. Helaas werd hierbij het bolletje cocosijs vergeten. Toen was ik er wel klaar mee. Mooi restaurant, heerlijk terras, maar Allure mist het zeker. Voor deze prijs zeker geen aanrader.
Tip: een open keuken is leuk, maar ook gekibbel tussen personeel is zichtbaar. Gebruik bij het afvegen van de borden ook niet steeds dezelfde vieze handdoek!

Patricia op 10 mei 2010

7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Mooie locatie, helaas bijna geen gasten (zaterdagavond 10 gasten!!). Eten goed maar ook niet meer dan dat. Prijs kwaliteitverhouding een magere zes

Ed van de Geer op 02 mei 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Superlekker eten, bediening uitstekend. Een waanzinnig mooi uitzicht. Een restaurant voor herhaling vatbaar. Alleen wat jammer was dat er weinig mensen zaten te eten. Het was er vrij leeg. Maar daar kan Allure niet aandoen. We waren erg enthousiast.

Marije Peereboom Voller op 30 april 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was een super avond. Goede service met vriendelijke medewerkers. Bij alle gangen was weer een feest vooral het laatste gang was subliem lekker, champagnemouse met verse aardbeiden. Allure...we zijn volgende keer weer van partij....

L Maduro op 29 april 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk gegeten, het eten was tevens goed warm en dat vinden wij belangrijk. Af en toe wat lang wachten tussen de verschillende (8)gangen omdat er toch heel veel mensen op dit arr. waren afgekomen. Kom er zeker nog een keer terug.

M. van Langeveld op 28 april 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Cargadoorskade 107 3071 AW Rotterdam

Over Allure

Restaurant Allure is gelegen aan de Entrepothaven in Rotterdam-Zuid. Deze locatie staat bekend om de rijke geschiedenis en de gezellige sfeer in het gebied.

Door de Gouden Pollepel is restaurant Allure omschreven als een culinaire pleziervaart. Kwalitatief goede producten worden hier gebruikt om jouw smaakpapillen te verrassen met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met gedrevenheid en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor jou een onvergetelijk avond.

Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens je verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden