Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Allure

8,6 (486 reviews)

Wat 486 mensen zeggen over Allure

8.6
(486 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.3
Schrijf een review

4.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 1

Hoewel het team ongetwijfeld zijn best heeft gedaan en alle kennis, kunde en ziel gegooid heeft in het bereiden van onze lunch, is het niet gelukt om een mooie uitgebalanceerde lunch te serveren.

De gerechten waren het net niet. Iets te smakeloos en te bleek. In geen enkel gerecht was er sprake van verrassende sm...

Lees hele review

Hoewel het team ongetwijfeld zijn best heeft gedaan en alle kennis, kunde en ziel gegooid heeft in het bereiden van onze lunch, is het niet gelukt om een mooie uitgebalanceerde lunch te serveren.

De gerechten waren het net niet. Iets te smakeloos en te bleek. In geen enkel gerecht was er sprake van verrassende smaakcombinaties. Één van de gerechten (zeebaars op de huid gebakken) was zelfs te zout. Waarschijnlijk om de smaak enigszins op te halen.

Het kaasplankje was ook niet om over naar huis te schrijven. Ondanks de constante en onophoudelijke inspanning van de gastvrouw om ons te introduceren in het kaasaanbod van het huis. De aangeboden wijnen (Port van 10, 20 en 30 jaar oud en een Xerez) waren ook niet van de beste kwaliteit.

Het is jammer dat wij met z'n 4en de enige gasten waren gedurend heel de 3 uur durende lunch (niemands verantwoordelijkheid) want de sfeer was er gewoon niet. Ondanks de onophoudelijke inspanningen van onze gastvrouw.

Al met al een niet voor ons geslaagde lunch die met een factuur van krap 400 euro nogal aan de hoge kant was gezien de geboden kwaliteit. De prijs was volledig disproportioneel omdat alles, het net niet was.

Antonio Rubio op 01 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt heerlijk gegeten. Er was goed rekening gehouden met mijn allergieën en alle gangen waren echt super.

Martine op 01 december 2019
Geverifiëerd

"Goed , maar miste iets aparts "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Mooie gerechten ,maar miste te topper

Lennard Bouwman op 25 november 2019
Geverifiëerd

"Een absolute aanbeveling!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heb afgelopen vrijdag echt heerlijk geluncht bij Allure! De gerechten waren helemaal afgestemd op het seizoen (herfst), zonder daarbij te zwaar in smaak te worden. Verfijnde gerechten, met absolute positieve smaakverrassingen. Lekkere wijnen erbij, leuke spontane bediening. Helemaal Top!!!

Sandra op 18 november 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 9 | Service 5 | Sfeer 8

Prachtige zaak op een enigszins verborgen locatie. Interessante gerechten en mooie smaak combinaties, porties zijn enigszins klein dus een vierde gang is aan te bevelen. Service is niet wat je verwacht van een restaurant wat in verschillende gidsen genoemd wordt, wanneer iets verkeerd loopt kost het net iets te veel...

Lees hele review

Prachtige zaak op een enigszins verborgen locatie. Interessante gerechten en mooie smaak combinaties, porties zijn enigszins klein dus een vierde gang is aan te bevelen. Service is niet wat je verwacht van een restaurant wat in verschillende gidsen genoemd wordt, wanneer iets verkeerd loopt kost het net iets te veel moeite om een oplossing te vinden, maar deze komt uiteindelijk wel. Voor de gerechten zou ik zeker terug komen.

Philippe Jochems op 15 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Cargadoorskade 107 3071 AW Rotterdam

Over Allure

Restaurant Allure is gelegen aan de Entrepothaven in Rotterdam-Zuid. Deze locatie staat bekend om de rijke geschiedenis en de gezellige sfeer in het gebied.

Door de Gouden Pollepel is restaurant Allure omschreven als een culinaire pleziervaart. Kwalitatief goede producten worden hier gebruikt om jouw smaakpapillen te verrassen met bijzondere gerechten. Men heeft kennis van de producten en wijnen die worden geserveerd en men streeft ernaar de gasten een persoonlijke avond uit te bieden.

Een team van vakkundig personeel, dat samen een hechte groep mensen vormt met gedrevenheid en enthousiasme voor hun vak, verzorgen voor jou een onvergetelijk avond.

Ook voorafgaand aan een bezoek aan het Luxor theater of tijdens je verblijf in het nabij gelegen suitehotel Pincoffs is Allure de ideale plek om af te spreken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden