Knife fork icon red

Settlers Restaurant & Lounge

8,4 (36 reviews)

Wat 36 mensen zeggen over Settlers Restaurant & Lounge

8.4
(36 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Matig"
3.3 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 3

Matig

San op 27 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk restaurant in een leuk Nederlands dorp. Van te voren werd netjes gevraagd of er dieetwensen of allergieën waren. Het eten was voortreffelijk. Wel had de portie risotto een stukje minder mogen zijn. Het personeel was aardig en we konden lekker rustig aan doen tussen de gangen, deze werden niet doorgeduwd. Het dessert was het hoogtepunt van een gezellige avond.

E.G. op 16 september 2020
Geverifiëerd

4.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 2

Wij zaten dicht bij een zeer rumoerige open keuken.Veel gekletter van borden. Bij het afrekenen werkte de pinautomaat niet en moest ik 2 straten verderop gaan pinnen om contant te kunnen betalen.

buitenlandse gast op 13 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Goede bediening en leuke tent om te eten!

Small dec04bae0e
Robert op 09 september 2020
Geverifiëerd

"Wel lekker gegeten, sfeer niet geweldig."
5.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 3

Wij vonden het qua sfeer tegenvallen. We zaten op de tocht, en op hoge stoelen. Ik kreeg wel een dekentje en dat was fijn, maar ondanks dat was het tochtig. De sfeer was niet stijlvol eerder gewoontjes. Hoewel het eten zeker goed was op dat moment, hebben we beiden slecht geslapen door nadorst en onrust in de maag...

Lees hele review

Wij vonden het qua sfeer tegenvallen. We zaten op de tocht, en op hoge stoelen. Ik kreeg wel een dekentje en dat was fijn, maar ondanks dat was het tochtig. De sfeer was niet stijlvol eerder gewoontjes. Hoewel het eten zeker goed was op dat moment, hebben we beiden slecht geslapen door nadorst en onrust in de maag en hartstreek. Wij denken dat dat komt door teveel gebruik van zout. Dat zijn wij niet gewend. Met name het mini soepje (in koffiekopje, wat we ook minder vonden qua beleving) was erg zout. We wisten niet wat er zou komen, vonden het jammer dat we bij zowel het voorgerecht als hoofdgerecht vlees kregen. Het toetje was heel goed en super mooi gemaakt. We hadden graag in ieder geval een keer vis gehad. Voor mij was het hoofdgerecht teveel vlees en te weinig groenten. Alles smaakte wel goed, dat moet ook gezegd worden. Ondanks dat zouden we niet nog eens kiezen voor dit restaurant.

Elvira de Koning op 07 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Julianalaan 23 3722 GD Bilthoven

Over Settlers Restaurant & Lounge

Bij restaurant Settlers in Utrecht geniet je van wereldse gerechten. De chef kookt met prachtige, duurzame producten, en dat proef je! Bij Settlers wordt met liefde en passie gewerkt. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner; er is meer dan genoeg keuze genoeg uit het brede assortiment.

Settlers restaurant en lounge is de perfecte gelegenheid voor een gezellige avond. Laat je verassen door de fantastische keuken of drink een goed glas wijn met een heerlijk hapje.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden