Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Settlers Restaurant & Lounge

8,7 (31)

Wat zeggen mensen over Settlers Restaurant & Lounge

8.7
(31 reviews)
Eten
9.0
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Prima restaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Settlers stond al langer op ons lijstje om eens te eten vanwege de goede reviews. Het interieur van het restaurant is niet echt te definiëren vanwege de mix aan stijlen (moderne elementen, steenstrips en koeienschedel met hoorns aan de muur). Het menu van de restaurantweek bevatte gerechten die we zelf nooit zouden bestellen (rauw vlees, combi vlees en vis). Prima klaargemaakt, maar wellicht niet zoveel van genoten als iets dat meer in ons straatje ligt. Wijn was met 8 euro per glas aardig aan de prijs. Bediening zeer vriendelijk en correct. Twee in de bediening in een vol restaurant betekent wel af en toe lang wachten.

Liz op 05 oktober 2019

"Gezellig "
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Enige minpunt voor mij waren de hoge tafels, kon net niet mijn voeten steunen, bungelen is niet prettig

Petra Morsink op 29 september 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wij kenden Settlers alleen uit verhalen, de restaurantweek leek ons een goed moment om zelf eens te gaan. Het eten is ronduit voortreffelijk. Verschillende smaken gecombineerd, maar heel passend. Het dessert was super lekker. Twee minpuntjes; na het vragen wat we wilden drinken kwam er heel lang niemand aan onze tafel, tot plots het voorgerecht kwam. Ons was niets gevraagd of wij mbt het verrassingsmenu nog opmerkingen hadden, zoals iets wat we echt niet wilden eten. Eén van ons lust geen vlees, dus er werd daarna wel een aanpassing gedaan voor het hoofdgerecht. Maar de start kan dus beter. Ten tweede was het heel erg rumoerig, we konden elkaar amper verstaan. De akoestiek is misschien een dingetje. Maar nogmaals; wat een keuken! We komen dan ook zeker op een rustiger moment terug.

Ingeborg op 28 september 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Gister bij Settlers gegeten. Mijn hondje was mee en we werden allemaal hartelijk welkom geheten. Dat voelt gelijk goed!
Het menu werd met ons overlegd hetgeen we zeer apprecieerden. We hebben heerlijk gegeten en waren met alle zorg omringd. Voor het hondje werd een bakje water gebracht. Heel attent allemaal. Ik beveel dit restaurant dan ook van harte aan, zowel voor de kwaliteit van het eten als voor de goede zorg en service.

Inge Corbeau op 18 maart 2019

"Diner restaurantweek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met verrassende gerechten en een goede bediening!

Lia Schouten op 11 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.

Julianalaan 23 3722 GD Bilthoven

Over Settlers Restaurant & Lounge

In deze moderne zaak geniet je van wereldse gerechten. De chef kookt met prachtige, duurzame producten. En dat proef je! Bij Settlers wordt met liefde en passie gewerkt. En ja, ook voor de lunch zit je hier gebakken. Of je nou op stap bent met zakelijke contacten of een romantisch hapje a deux voor ogen hebt, keuze genoeg uit het brede assortiment. Bij al dat lekkers worden uiteraard heerlijke wijnen geschonken. Geen idee wat je moet kiezen? Het kundige personeel adviseert je graag.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bilthoven e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden