Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Van Vlaanderen

8,7 (454 reviews)

Wat 454 mensen zeggen over Van Vlaanderen

8.7
(454 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig

Gerard Prent op 20 oktober 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Kort samengevat verwachtte ik iets meer van een restaurant met een bib gourmand. Misschien komt het ook doordat sommige gerechten uit het verrassingsmenu zeker niet tot mijn favorieten behoorden: de inktvisring in het voorgerecht, de eendenborst als hoofdgerecht. De porties waren klein en ik vond de aankleding van d...

Lees hele review

Kort samengevat verwachtte ik iets meer van een restaurant met een bib gourmand. Misschien komt het ook doordat sommige gerechten uit het verrassingsmenu zeker niet tot mijn favorieten behoorden: de inktvisring in het voorgerecht, de eendenborst als hoofdgerecht. De porties waren klein en ik vond de aankleding van de gerechten niet erg bijzonder.
Omdat het moest, heb ik een naar beneden wijzend duimpje gekozen, maar eigenlijk wil ik hierin neutraal blijven. Veel mensen zullen hier ongetwijfeld met plezier eten.
De bediening was correct en professioneel, maar vond ik niet echt vriendelijk.

Ad Snelderwaard op 12 oktober 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Went for the 4 courses with wine pairing. As always, fantastic; just great ingredients, cooked to perfection, each dish containing a range of fantastic flavours. Great wines, great knowledge and service. This must be the 5th or 6th time we've eaten here and it never lets you down.

James Tebbutt op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Romantisch diner voor twee"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Door middel van de Restaurantweek kregen we de kans een menu te komen proeven bij restaurant van Vlaanderen. Ondanks het feit dat we meerdere keren van tafel zijn gewisseld was het een heerlijke avond. Het eten was smaakvol en de bediening vriendelijk.

Adriaan Beunders op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Disappointed"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

We tried the restaurant for the restaurant week. My wife's main course (duck) was very chewy, such that, it was not even possible to swallow almost a quarter of each cut piece. With the main course being a disappointment, I am not going to visit again.

Hakan op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Weteringschans 175 1017 XD Amsterdam

Over Van Vlaanderen

Restaurant van Vlaanderen ligt in het centrum van het bruisende Amsterdam. Het restaurant is stijlvol, gezellig en biedt een mooi uitzicht over het water. Bij Restaurant van Vlaanderen hecht veel waarde aan gastvrijheid. Het team bestaat uit jonge mensen met veel ambitie en ervaring. De keuken serveert
overheerlijke Frans Mediterraanse gerechten. De menukaart bestaat uit een goede balans van vlees- en visgerechten die worden afgemaakt met verrukkelijke sausjes en zalige bijgerechten. Geniet van de culinaire belevenis bij Restaurant van Vlaanderen! Boek snel een tafel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden